2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد از بیست دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 69 پست
من چی 😐 چهارتا سینال اف زدم، چهار روز دیگه موعدمه  تخمدانام و وژانم تیر میکشن،ترشح ابکی ...

بی بی چک نزدی  ترشح آبکی از نشونه هاست 

خودم قبل از موعود درد واژن داشتم که فهمیدم باردارم 

انشالله که هستی 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک نزدی  ترشح آبکی از نشونه هاست  خودم قبل از موعود درد واژن داشتم که فهمیدم باردار ...

مرسی..تیرکشیدنا،مدام نیست.. فقط گاهیع

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
خدا از زبونت بشنوه،هنوز چهارپنج روز مونده به موعد

انشالله که خودشه

من همین طور بودم با اینکه بی بی من بعد از ۳۰ دقیقه هاله انداخت 

علائم تو رو داشتم 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
ان شاء الله که شما هم باردار باشی،چقد این روزا دیر میگذره،منم چهار روز مونده

منمممم... انشالله همه منتظرا مامان بشن بزودی‌

مرسی..تیرکشیدنا،مدام نیست.. فقط گاهیع

مال منم روزی یکی دوبار بود تا ۱۰ هفته داشتم 

چند روز قبل از موعدت بعداز نیم ساعت هاله انداخت

۱۰ روز😶

مال منم روزی یکی دوبار بود تا ۱۰ هفته داشتم 

وای چی میشه اگ بشه😍😍😍 چهارسال کارم شده هرماه انتظار،انتظار دوتا خط پررنگ دیدن... یعنی ممکنه خدا جوابمو داده باشه؟😍