2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد از بیست دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 69 پست

اسی حسم میگه بارداری

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینجا سوالمو میپرسم من ده روزه از موعد پریودیم گذشته دیروز بیبی چک زدم منفی بود یه وقتایی درد پریودی دارم و زیر دلم یکم تیر میکشه چنددقیقه پیش یکم ترشح آبکی داشتم نظرتون چیع

🤣😂من خودم تو این موقعیت بودم واقعا وحشتناکه،چنتا بی بی چک از برندای مختلف استفاده کن،اگه جوابای مختلف گرفتی،برو ازمایش بتا بده حتما،ولی سفت شدن سینه و حساس شدن نوک سینه خودش از نشونه های بارداریه

اسی حسم میگه بارداری

من چی

😐

چهارتا سینال اف زدم، چهار روز دیگه موعدمه

تخمدانام و وژانم تیر میکشن،ترشح ابکی دارم انگار ابه.. نمیدونم دیگه چخبره، شاید بخاطر پریه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
این عکسه برای من نیستا،بیبی چک من واضح پیداست خط دوم ولی بیست دقیقه بعدش دیدم تا پنج دقه اول نبود دی ...

میدونم چون خودمم اینطور بود و باردار بودم

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚