سلام،من روز بیست و سوم پریودی ی بی بی چک مدیکور زدم که چنددقه اول ی خط بود،بعداز بیس دقیقه نگاش کردم تا ی هاله واضح افتاده ،بنظرتون امکان بارداری هست،سینه هام هراز گاهی تیر میکشه خصوصا راستی ونوکش هم میسوزه،خیلی کم تیر کشدن زیر شکم وتخمدان دارم،پهلوهام هم گاهی تیر میکشه،دوره هام بیستوهشت تا سی روزه
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
ببخشید اینجا سوالمو میپرسم من ده روزه از موعد پریودیم گذشته دیروز بیبی چک زدم منفی بود یه وقتایی درد پریودی دارم و زیر دلم یکم تیر میکشه چنددقیقه پیش یکم ترشح آبکی داشتم نظرتون چیع
🤣😂من خودم تو این موقعیت بودم واقعا وحشتناکه،چنتا بی بی چک از برندای مختلف استفاده کن،اگه جوابای مختلف گرفتی،برو ازمایش بتا بده حتما،ولی سفت شدن سینه و حساس شدن نوک سینه خودش از نشونه های بارداریه
این عکسه برای من نیستا،بیبی چک من واضح پیداست خط دوم ولی بیست دقیقه بعدش دیدم تا پنج دقه اول نبود دی ...
میدونم چون خودمم اینطور بود و باردار بودم
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚