میگن دنیا دارِ مکافته پس کووو؟چرا خدانشون نمیده
6 ساله پیش خواهرم سر بی محبتی های شوهرش باهاش قهرمیکنه بوی خیانته شوهرشو میشنوه. میاد خونه بابام همسایه به خواهرم زنگ میزنه میگه شوهرت بایه زنست
خواهرم 2 تا بچه داره اونموقع 2 ساله و 7 ساله بوده خواهرم با مادرم میره خونشون اونموقع ها هم بابام تازه فوت کرده بود .میره خونشون میبینه شوهرش خونست خواهرم خونه رومیگرده اون خونه خراب کن که اسمشم سارا بود رو از کمد دیواری میکشه بیرون .کتک کاری میکنند پلیس میاد .میرن بازداشتگاه پدر دومادمون میگفت فوری صیغه نامه درست کردیم تا بتونیم ساراو پسرمو بیاریم بیرون
خواهرم 6 سال طلاق نگرفت گفت 2 تا بچه دارم شوهرشم میلیاردررررررر بود دید باز اون دوتاباهمن. از اون خونه خراب کن آخرش طلاق گرفت از27 سالگی تا الان که 33 سالشه شوهرنداره میگه هیچ موقع به خاطر بچهام شوهر نمیکنم واسه خونش هم مردِ هم زن ...اما درعوض شوهرسابقش با سارا خوش خوشانن یه پسرم بدنیا آوردن تو محرمم سیاه میپوشنو خیرات میدن اصلا اون زنه رو تاج سر کردن ..ههه .به خواهرم میگم بدترین بلایی که سر یه زن میاد سرت اومده ..وقتی خواهرم نماز میخونه تو دلم آه میکشم میگم بازخوبه بیاد خداهستی
واقعا شما بگید سارا چراانقدرباید خوشبخت باشه درحالی که خواهر من با 2 تابچه تو خونه باترس بخوابه که نکنه چون زن تنهاست به خونش هجوم ببرن .پس عدالت خد اکجاست؟؟؟؟