2777
2789
عنوان

چرا یه خونه خراب کنِ عوضی خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 119 پست

والا چی بگم

ولی این رو میدونم زندگی بعد از خیانت ی شکل دیگه میشه برای نگه داریش هم زن و هم مرد باید خیلی تلاش بکنن.

اگر هم زنی جدا شد باید بره ی دوره خودشناسی و روان درمانی شرکت کنه تا دیگه چنین انتخاب اشتباهی نکنه.

خیلی دلم گرفت

خدا بهترین ها رو برای خودش و بچه هاش رقم بزنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همچی به زشتی و زیبایی نیست ،من خیانتو قبول ندارم و بیخود کرده متاهل تا تو رابطه با زن یا مردشه ،وارد رابطه دیگه بشه،ولی بعضی وقتا دو تا آدم برای هم ساخته نشدن ،و وقتی کسی دیگه رو میبینه که نزدیکتر به خودش از لحاظ روانی متاسفانه قید زندگیشو میزنه ،بهتره همون اول آشنایی و خان اول از انتخابمون مطمئن بشیم،خواهرت باید با سیاست تر رفتار میکرد تو زندگیش

من میدونم خواهرت چی کشیده 

شوهر منم با یه زن شوهردار .....

منم فردا دارم جدا میشم

چون همو ول نمیکنن ....ماجراشون بیخ داره 

به خواهرت بگو من میدونم اون چی میکشه 

حتی حالش وقتی فهمیده اونا بچه دارن ....اینم من کشیدم 

من درد نمونده نکشیده باشم 😔براش دعا میکنم برای آرامشش وخوشبختی بچه های خواهرت 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

من به خدا و عدالتش اطمینان دارم

ببین ادما بخشی از نتایج کازشونو این دنیا می بیین بقیشو آخرت

و شکی ندارم چوب کارشو سارا می بینه

از خدا برای خواهرت خوشبختی رو می خوام🌸💖

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
میگن دعا درحق دیگران مستجاب میشه دعا کنید سارا رویِ خوش نبینه زندگی به کامش تلخ باشه خودش آرزوی مرگش ...

دعا میکنم در رحمت خدا به روی خواهرت و دو تا بچه اش باز شه ، که هیچ کس نتونه خوشی هاشو خراب کنه ، انشالله 

عزیزم چه جور با 2 تابچه خوشبخت میشه؟؟؟میگه هرگز ازدواج نمیکنم رو بچه هام ناپدری نمیارم من خودمو فدا ...

اینم یه درده 

فکر نکنه تنهاست من میدونم منم بچه دارم 😔😔😔😔

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست
باباشون مولتی میلیادر .یک سال اصرار کردن تا براشون پی اس فور بخره ...اصلا باباشون تو زندگیشون نقش ند ...

ان شالله خدا پناه و حامی همیشگی خواهرت و فرزنداش باشه 🌺

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
همچی به زشتی و زیبایی نیست ،من خیانتو قبول ندارم و بیخود کرده متاهل تا تو رابطه با زن یا مردشه ،وارد ...

خیانت به ذات ربط داره .خواهرمن 6 سال بدون شوهر بوده خوشگلم هست محبت ندید پس چرا اون خیانت نکرد؟؟؟