2777
2789
عنوان

چرا یه خونه خراب کنِ عوضی خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 119 پست

اصلن منتظر نباشی بلایی سرشون بیاد زندگی براساس شرایط پیش میاد نه نفرین .بعدش مردای هوس بازدلشون رو زود کسی میزنه همون سارا هم  پنج سال دیگه میشه براش مثل خواهرشما

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو هم خواهرشوهرم باعث شد از بچم جدابشم الان اون هر لحظه شادو بزرگ شدن بچه هاشو میبینه منم توشهرغریب تنهاتو حسرت بسر میکنم .نفرین نمکینم چون اهی که میکشم برمیگرده سمت خودم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
در همیشه رو ی پاشنه نمیچرخه .. صبر کنید بالاخره تو کوچه ی شماهم عروسی میشه .. خدا صبرش زیاده اما ب ...

بخدا خوابیده بودم خواهرم زنگ زد گفت پسرم میگه پسرعمشه بهش گفته داداش دار شدی خبر داری؟؟؟؟پسرشم گریه کرده 

بخدا خوابیده بودم خواهرم زنگ زد گفت پسرم میگه پسرعمشه بهش گفته داداش دار شدی خبر داری؟؟؟؟پسرشم گریه ...

آه هیچکس نگیره آه دوتا بچه ها ی روزی زمین میزندشون شک نکن..

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....