2777
2789
عنوان

چرا یه خونه خراب کنِ عوضی خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2221 بازدید | 119 پست
شاید الان فکر کنین که من برا همسرم کم گذاشتم که اینکاراو میکنه یا زشتم ولی  ن بخدا ولی اونی که ...

درکت میکنم عزیزم تو هم یکی مثل خواهرم 

تو هم خیلی بدشانسی واسه یه زن هیچی بدتر از خیانت شوهرش بهش نیست .متاسفانه شوهرت عادت کرده .میدونی قسمت بد ماجرا چیه؟اینکه قضاوت میکنند چرا شوهرت ایجوری کرد؟محبت نمیدید؟به خودت میرسیدی؟غذاش روبراه بود ؟غافل از اینکه خیانت ریشه در ذات طرف داره....خواهرمن خوشگل 6 سال محبت شوهر ندید نه محبت عاطفی نه محبت جنسی ..اما هیچ موقع پاشو کج نزاشت.چرا؟چون ذاتش پاک بود فقط کسی که زخم بون میزنند سرخودشون بیاد

نه یبار ماه اول بارداریم مچش گرفتم با یدختره خبر نداشت این متاهل دوس بود رابطه نداشتنا قهر کردم با ا ...

عزیزم این مدل مردها رو میگن دون ژوان هستن 

و ریشه در کودکی و نوجوانی خودش داره

اگر مشاوره بری هم برای آرامش خودت خوبه و هم اطلاعات به دست میاری و کسی نمیتونه بابت کارهای همسرت شما رو سرزنش کنه 

کتاب زیاد بخون

سابقه تراشی نکن

با این حالت (من کاملا حال و روز شما رو درک میکنم این روزها رو پشت سر گذاشتم ) خدایی نکرده ی بچه عصبی به دنیا میاری. 

آدم عاقل با چاقو به خودش نمیزنه فکر کردن به خیانت و اینکه همسرم تا حالا چه کارها کرده دقیقا مثل همین کاره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابجی خدا یه جا گفته واسه کسایی که اخرتشون هیچه خدا اینجا همه چی میده از همه چی زیادشو میده اون دنیا هیچی نداره هیچی اونایی که زیادی دارن قدر داشته هاشونو نمیدونن 

درمورد خواهرت خداروشکر دلش باخداست قدر داشته هاشو میدونه اگه اینجا هیچی نداره اینطور که میگی نمازشم میخونه اون دنیاش آباده روز حسابرسی همه جمع میشن اونجا حرفمو بیشتر درک میکنی 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
میخوام بگم چیا ازش دیدم 

دیگه به نطرم بدترین نوع خیانت مرد

صیغه ساعتی و آوردن به خونه اینهاست دیگه البته که به همون رابطه ختم نمیشه و مدتی کوتاهی هم رفاقت میکنن

چیز دیگه ای هم هست ؟!

دیگه به نطرم بدترین نوع خیانت مرد صیغه ساعتی و آوردن به خونه اینهاست دیگه البته که به همون رابطه خت ...

نه من چت دیدم ازش تو گوشیش با چنتا ادم مختلف که بشون گفته رابطه داشته باشیم اینا تا پریشب بودن نمیدونم کارشو کرده یانه و اینکه قبلا چقد ازینکارا کرده بغض داره خفه ام میکنه  نمیتونم خفه بمونم ازونورم نگران بچه طفل معصومم بااین استرسایی که من کشیدم تو بارداری به خاطر اینچیزا  .

درکت میکنم عزیزم تو هم یکی مثل خواهرم  تو هم خیلی بدشانسی واسه یه زن هیچی بدتر از خیانت شوهرش ...

امیدوارم ازین ب بعد خیلی خوشبخت بشه و اون خانمی که وارد این رابطه شد ب علاوه شوهرش که با وجود زن بچه همچین کاری کرد تقاص پس بدن دور نیس اون روز  بالاخره خدا جای حق نشسته 

امیدوارم ازین ب بعد خیلی خوشبخت بشه و اون خانمی که وارد این رابطه شد ب علاوه شوهرش که با وجود زن بچه ...

اگر میخوای زندگیت رو نجات بدی

چند تا مطلب و تجربه در مورد اینکه چه طور خیانت همسر رو مطرح کنی بخون.

از پیامهاش هم حتما اسکرین بگیر و برای خودت بفرست

اگر میخوای زندگیت رو نجات بدی چند تا مطلب و تجربه در مورد اینکه چه طور خیانت همسر رو مطرح کنی بخون. ...

اتفاقا ازشون اسکرین گرفتم و دارمشون چون اگه نداشتم زیر بار نمیرفت فقط نمیدونم چطور مطرح کنم بنظرتون؟؟؟

اتفاقا ازشون اسکرین گرفتم و دارمشون چون اگه نداشتم زیر بار نمیرفت فقط نمیدونم چطور مطرح کنم بنظرتون؟ ...

اول اینکه باید برای هر واکنشی آماده باشی 

مطمئن باش در مرحله اول کتمان میکنه حتی وقتی اسکریتها رو براش بفرستی 

حتی شما هم دلت میخواد باور نکنی

ولی ی واقعیاته

اول با آرامش صحبت کن ازش بپرس از زندگی مون راضی هستی کمبودی نداری و ......

وقتی بهش اثبات کردی که خائنه سعی میکنه همه چیز رو گردن شما بندازه ولی به هیچ وجه قبول نکن

بگو زندگی ما نیاز به درمان داره و بگو که باید زوج درمانی بریم 

بگو این بار میبخشم ولی تکرار بشه هر کجای زندگی که باشم از این زندگی میرم.

مهم ترین مسئله اینه که قاطع صحبت کنی بدون اشک و ناراحتی و التماس و ....

اول اینکه باید برای هر واکنشی آماده باشی  مطمئن باش در مرحله اول کتمان میکنه حتی وقتی اسکریتها ...

ضمن اینکه باید خودت هم تلاش بیشتری برای زندگیت کنی

بری هنر زن بودن رو کامل یاد بگیری (خدایی نکرده قصد بی احترامی ندارم من کاملا شما رو درک میکنم زندگی اینقدرها سخت نیست ما در کنار مرد خوبی قرار نگرفتیم پس مجبوریم ی کم بیشتر تلاش کنیم  )

و اینکه ی مدت پیگیریش نکنی و بهش فرصت بدی روابطش رو قطع کنه 

اینها چکیده ای از تجربه من در مورد زندگی خودم بود.

اول اینکه باید برای هر واکنشی آماده باشی  مطمئن باش در مرحله اول کتمان میکنه حتی وقتی اسکریتها ...

اخه من اونبار که مچش گرفتم بش گفتم این اخرین بار که بهش فرصت میدم و اونم گف باشه الان باز من این چت ها رو دیدم بخدا من اصلا اونجوری که شما فکر میکنبن کمبودی نذاشتم براش بجز دوران بارداری که نمیتونم دکترم منعم کرده ولی رابطش بااون دختره ب قبل بارداریم برمیگرده براهمین نمیتونم بلخشمش ولی این چت ها واقعا وقیحانس و گریه نکردن سخته خیلی برام و هم اینکه نمیدونم چجوری بگم ب خانوادم آبروش رو ببرم یا نه  ولی لحظه ای فکر خیال ارومم نمیذاره 

اخه من اونبار که مچش گرفتم بش گفتم این اخرین بار که بهش فرصت میدم و اونم گف باشه الان باز من این چت ...

مبدونم عزیزم شما کوتاهی نکردی

هر فردی که خیانت کنه اول از همه ریشه در وجود خودش داره

به نظر من حالا که بار دومه حتما حتما از ی مشاور خوب و دلسوز کمک بگیر تا بهت بگه چی بگی و چه طور رفتار کنی.

اگر یک درصد احتمال داره که با همسرت ز ندگی کنی به نظر من ابروش رو پیش هیچ کسی نبر .

با مرد بی آبرو نمیشه زندگی کرد .

مبدونم عزیزم شما کوتاهی نکردی هر فردی که خیانت کنه اول از همه ریشه در وجود خودش داره به نظر من حال ...

درست بشو نیس چون از هرجا درست میکنی از یجا دیگه گندش درمیاد از قدیمم گفتن ذات بد نیکو نگردد انکه بنیادش  بد است من فقط بخاطر این طفل معصوم صبر میکنم تا خدا خودش کمکم کنه و ارامش بده بهم که تموم شه چون این ادمی که من میبینم موقت هم درست نمیشه برام دعا کنین خدا کمکم کنه خیلی روزای سختی دارم میگذرونم