2821
2789
عنوان

تو منو ندیدی

467 بازدید | 21 پست

نامزد سابقم بهم پیام داد ی سوال ازش پرسیدم ج نمیداد گفتم چشمات نمیبینه؟گفت چشمام خیلیم خوب میبینه بقیه بودن ک منو ندیدن..منظورش از بقیه منم

منظورش ازین حرف ک منو ندیدی چیه؟مقصر کات شدنمون اون بود ازش دروغ و چیزای دگ دیدم باهاش کات کردم دگ هم نزنگیدم بهش

معنی اون حرفش چیه؟

نشون بودیم

ی چیزی گفته خودشو تبرئه کنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید بی توجهی یا مثلا برات تلاش کرده تو ندیدی منظورش اینه که تو ندیدیش کلا😐 دلیل کات ماهم اون بود پرو پرو بهم گ تقصیر توعه ولت کردم کلا اصکولن ول کن😐

♡✞دُختَرے باش‌ کـ رُویاهاشُو به ‌اَهدافش‌ تَبدیل‌ کَرده✞♡    

خواسته فقط کم نیاره حرفتو برگردونده به خودت هیچ قضیه ای پشتش نیست که فکرتو مشغول کنه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

شاید بی توجهی یا مثلا برات تلاش کرده تو ندیدی منظورش اینه که تو ندیدیش کلا😐 دلیل کات ماهم اون بود پ ...

اره خب تلاش کرد واسم ولی دروغاشو نمیشه توجیه کرد

وای بهت گفته تقصیر تو بوده ولت کردم😂😂

البته حق داشت ک اون رفتارارو کنه با منطقش رفتار کرد ولی من واسش فقط بااحساسم پیش رفتم این بود فرقمون

اره خب تلاش کرد واسم ولی دروغاشو نمیشه توجیه کرد وای بهت گفته تقصیر تو بوده ولت کردم😂😂 البته حق ...

افرین ت منی یا من تو منم با احساسم بودم اون منطقی خیلی برداشت به همه گفت نمیدونم اینو بگیرم یا دختر خالمو 

من بخاطرش ابروم رف😐😐 بهم گف تقصیر توعه منم گفتم برو به سلامت از تو بهترشم برام هس خخخ

افرین ت منی یا من تو منم با احساسم بودم اون منطقی خیلی برداشت به همه گفت نمیدونم اینو بگیرم یا دختر ...

نه این اتفاقا با ی زن مطلقه دوست بوده بخاطر پولش بعد مادربزرگش منو پیدا کرد واسش اینم منو دید خوشش اومد 

ولی من جریان زنه رو فهمیدم نتونستم بیخیال بشم اونم میترسید تو زندگی جریان پیش بیاد چون زنه سلیطه بود ولشم نمیکردخودشم دروغگو بود ازینا ک هر گوهی میخوره اخرش دختر نجیب میگیره

میگه بهم گیر نده هرچی گفتم بگو چشم 

اسکل پاپتی

نه این اتفاقا با ی زن مطلقه دوست بوده بخاطر پولش بعد مادربزرگش منو پیدا کرد واسش اینم منو دید خوشش ا ...

وای بیخیال شو سیم کارتتو عوض کن کلا بلاک کن واسه من با دخترا حرف زده بود بعد بهم میگف همه بهم اصرار میکنن منم گفتم خرابن بهت میان😂😂

حتما بهش محبت نمی کردی یا سخت گیری می کردی بهش  چی بگم باز😂😁😑

محبت خورد تو سرش ولی اره زیاد کلامی محبت نمیکردم خجالتی بودم ولی بخاطرش خاستگار رد کردم خودشم میدونست ولی قدر ندونست☹😪

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792