2777
2789
عنوان

درد و دل

29 بازدید | 3 پست

امد ھرچی سنش بیشتر میشہ زندگی سخت تر میشہ من 20 سالمہ اطرافیانمم 20 سالشونہ فقط من توشون انقدر درگیر مسائل زندگی ھستم

میگفتم بیام اینجا دردودل کنم اینجام استرس اینو دارم بقیہ چی فکر میکنن دربارم  

نیاید بگید کاربر جدیدی دروغ میگی و این حرفا من از سال 98 اینجا کاربر خاموش بودم کہ بلد نبودم عضو بشم 

من اھداف بزرگی دارم کہ میترسم بہشون نرسم مثلا دوست دارم برم کانادا از بچگی اونجارو دوست داشتم   

مشکلات زندگی من

مامانم اعصاب ندارہ افرسردست مادرم بی اعصاب و افسردہ کردہ ھیچوخت برامون وقت نمیزارہ ھمش تحقیرم میکرد فکر میکرد دارہ شوخی میکنہ  

شعارشم بچہ ھا مردمہ  یہ دختر عمہ ھمسن دارم خیلی منو باھاش مقایسہ میکنہ من بعضی وقتا میرم پشت پردہ وقتی ھمہ خوابن میشینم گریہ میکنم  مامانم خیلی بین من و داداشم فرق میزارہ داداشم ادم حسابش نمیکنہ اونو بیشتر دوست دارہ جونشم میدہ واسش 

ھمش میگہ تو ھیچی نمیشی بی سوادی برو از این و اون یاد بگیر بدبخت  از اونور بابام معتادہ بچہ بودم ھمش باھم دعوا داشتن فقط  عمہ ھام و مامان بزرگمو دوست دارہ یکم بفکر ما نیست درحالی کہ اونا خیلیم خوشبختن  الانم مریض بیمارستانہ ھمون خواھراش یک شب نرفتن پیشش مامانم میرہ  یکم  طولانی شد بقیشم الان میگم

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

خلاصہ بدبختی زیادی داریم پدر بزرگ مادریمم خیلی اذیتمون میکنہ بجای کمک کردن بہمون میاد ازمون پول میچاپہ  ھمہ ھم ازش بدشون میاد مامانمم از  ارث مہروم کرد  فعلا ھم خدارو شکر دارہ الزایمر میگیرہ 

♡~(سوگلی ھستم دختر شاہ پریا)~♡  من ھنوز منتظرم علی 20 تا شکلات دارد 13 تا از انان را بہ فاطمہ میدھد او چند شکلات دارد؟ تو زندگیم بدردم بدردم بخورہ  

من خودمو با فامیلامون خیلی مقایسہ میکنم مثلا ھمین دختر عمم کہ ھمسنمہ یا دختر خالم و....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم پارسال میگفت تو ھیچی نمیشی این ترم میوفتی و اینا ولی وقتی دید این ترم قبول شدم یکم حرص خورد انگار دوست داشت بیوفتم باھام دعوا کنہ بچہ ھا مردم بچہ ھا مردم کنہ