2777
2789
عنوان

ازدواج

1599 بازدید | 72 پست

بچه ها من ۲۴ سالمه و دوبار تجربه نامزدی داشتم و به دلایلی خودم نخواستم ادامه بدم باهاشون

خواستگارم از کل فامیل داشتم

تا همین پارسالم از غریبه ها خواهان داشتم ولی تقریبا یکساله سینگلم و فوبیای اینو دارم که تنها بمونم و ازدواج نکنم چون تو این یه سال انگار هیچ کس منو نخواست و متعجبممممم!😭 خیلی میترسم از تنهایی

موضوع خواستن نخواستن نیست

پسر ها بهعنوان کشنگر استارت ازدواج ، پول ندارن بیان جلو

میدونم نسبت به حرفم جبهه میگیرین ولی یه دور بزنید تو جامعه متوجه میشید

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بترس واقعا

سنت هم رفته بالا دیگه کی دنبال دختر ۲۴ ساله میاد 😒😤

موندی رو دستشون خواهر

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

شما دیگه به مدت برو تو نیمکت بشین استراحت بکن؛ یکم هم رو طرز فکرت کار کن که هر کسی اومد باهات نامزد کرد بعد به مدت نگی نمیخوامت

مردم از همین میترسن سمتت نمیان

خودت باشی خواستگار باشه دوتا نامزدی ناموفق ایا میری سمتش !!؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چون دوتا نامزدی بهم زدی به خاطر همین شاید فکر کنن شما خدایی نکرده یه مشکل دارین که بهم زدین

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

کاملا مشخصه آمادگی ازدواج نداری

تا میتونی روی اعتماد به نفست کار کن . اگر با حس حقارت درونی که خیلی از دخترها داریم ازدواج کنی انتخاب و زندگی زندگی خوبی نخواهی داشت

بترس واقعا سنت هم رفته بالا دیگه کی دنبال دختر ۲۴ ساله میاد 😒😤موندی رو دستشون خواهر

اخه از ۱۵ سالگی من خواستگار داشتم بعد اونموقع جلو دوستام خجالت میکشیدم که بگم

حالا ک همشون یکیو دارن من سینگلم

یه حس مزخرفی دارم

2790
2778
2791
2779
2792