2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 74 پست

من الان دوباره دیدگاهت رو مرور کردم و حس کردم خودت داری به خودت ضربه میزنی

متاسفانه تو فرهنگ بسته و نیمه سنتی کشور ما دوبار جدا شدن دختر جای اینکه یک تجربه باارزش و پختگی محسوب بشه ، نوعی عیب و ضد ارزشه

و تو خودت با دست خودت داری خودت رو تو این شرایط' قرار میدی و حتی به سمت جدایی سوم میری

ببین دختری که با چشم باز ازدواج موفق میکنه اونی نیست که فکر کنه چقدر خواهان داره و چه پسرها براش چه کارها که نمیکنن . اون دختریه که زودتر از این عوالم و هیجانات خارج شده و با چشم باز نیاز ۳۰ سال بعدش رو دیده و طبق اون ازدواج کرده .

من به تو قول میدم همه خانمها این مرحله روانی رو تجربه کردن که زودتر و بیشتر از همه زنها پیشنهاد دارن ولی مال یکی تو ۵ سالگی تموم شده و یکی تا ۵۰ سالگی پخته و بالغ نشده . هر چقدر بیشتر تو این هیجانات باشی وقت خودت رو میگیری و انتخابهای عجولانه تری میکنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر ندیده بودم اینقدر بیکار تو هر بحثی از خانوما باشه

بحث ازدواج که مخصوص خانوما نیست که سفره دلتو پهن میکنی.خدا آرامش بده بهت

آقا.مکانیک خودرو.سوال فنی داشتید تاپیک دارم.

ولی این حرف که میزنی همکلاسی آم الان تو رابطه ن و من چرااا خواستگار ندارم .همچین معنی داره .فقط جنبه ...

خیلی تند میرید.اونم بدون اینکه از جزییات خبر داشته باشید

آقا.مکانیک خودرو.سوال فنی داشتید تاپیک دارم.

واییییییی موندی رو دست خانواده واییییی واییییییی😲😲😲

بیخیال بابا🦦🎀

شاید لیاقت ندارن

دخترم تو لایق بهتریناییییییی اینجوری نگو به وقتش خدا یکیو سر راهت قرار میده💕🎀🦋

وقتی میشه با کلمات آدم کشت چه نیاز به اصلحه؟!

خیلی تند میرید.اونم بدون اینکه از جزییات خبر داشته باشید

وقتی ایشون با ۲۴سال سن .میگه عقب موندم .خواستگار ندارم .دوتا نامزدی ناموفق دارم .خب معلومه داستان چیه ..فقططط هدف شوهر کردن و از قافله عقب نموندنه .جای اینکه رو اخلاقیات خودش کار کنه جای اینکه عزت نفس خودش رو بالا ببره و بفهمه خوشبختی تو وجود یه مذکر تو زندگیش نیست .تمام هم و غمش شده شوهر کردن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2790
2778
2791
2779
2792