2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2455 بازدید | 74 پست
تهران زندگی میکنماره مهندسی خوندم

پس واقعا اصلا و اصلا به ازدواج فکر نکن

برو سر کار و تمتم تمرکزت رو بذار روی پیشرفتت

تا وقتی روی ازدواج زوممیکنی و منتظر کیس هستی هیچکس پیدا نمیشه اما کافیه بیخیال ازدواج بشی و به کار و درامد فکر کنی یه جوری جذابیت پیدا میکنی که خودبخود دیگران جذبت میشن!باور کن! این موضوع رو من توی اطرافیانم زیاد دیدم

خود سر کار رفتن هم باعث میشه با آدمای بیشتری مواجه بشی و بیشتر دیده بشی

البته روی ادامه تحصیل هم کار کن دانشگاه هم محیط خوبیه

و البته اینو بدون که ۲۴ سال ووی تهران اصلا سنی نیست و توی تهران تا ۴۰ سالگی هم شانس ازدواج بالاست

حق

واللله

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسر ندیده بودم اینقدر بیکار تو هر بحثی از خانوما باشه

این یه سایت تبادل میان خانم ها و آقایون بصورت منطقی هست

اگر تحمل حرف من رو ندارین برام مهم نیست

ریپلی هم کنید ندیده نوتیف رو پاک میکنم تا لذت ببرید

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

واقعیت اینه : خواستگار در سن پایین نشونه خواستنی و عزیز بودن دختر نیست . نشونه فرهنگ خاص خانواده و ...

با ایشون موفقم! من ۲۸ سالگی نامزد کردم و از ۲۳ سالگی و توی محیط دانشگاه بود که دیگه موضوع خاستگار برام مطرح میشد و مثلا حدودای ۲۵ سالگیم بود که مامانم کلی از خواستگارامو توی فایل و آشنا ها و همسایه ها و ... که از ۱۴ سالگی منو از پدر و مادرم خواستگاری کردن برام اسم برد! و جالبه که بعضیاشون اینجوری که خانوادم میگن هزار باز زنگ زدن و خواهش کردن که بیان خواستگاری! اما من اصلا نفهمیدم و نمیدونستم! چون مامانم بهشون میگفته به هیچ عنوان الان دختر شوهر نمیدم و اصلا سن ازدواجش نیست!

نه من خیلی از دوستام با اینکه خانوادشون مثل خودمونه تاحالا کسی از تو فامیل سمتشون نیومد، بعدم من از ...

خواستگار داشتن در ۱۵ سالگی بیشتر از اینکه نشونه خواستنی بودن دختر باشه نشونه فرهنگ خاص خانواده ست که این جسارت رو به اطرافیان دادن حتی در حد حرف و کلام

نه منظورم دیگه خواستگار اشنا نیست. حتی تو عریبه ها قبلا وقتی ببخشید تو کافه ام میرفتم یکی پیدا میشد ...

عزیزم والا من شوهرم میگه اگر من شرایط الانو میدیدم عمرا زن نمیگرفتم .. خیلی بده اوضاع خودتو بزار جای پسرا .. بزار یکم شرایط بهترشه عزیزدلم... طلا ، وسایل خونه ، خونه ، مراسم ....

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی!بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند😔یعنی واقعا ما به دنیا اومدیم که فقط بجنگیم؟ پس کی نوبت زندگی کردن میرسه؟ من حتی یادم رفته آرزوهام چی بود..💔گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم... گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم...💔هر کسی هر آنچه باید میدید دید آنچه باید میفهمید فهمید هر کسی هم نفهمید سودش در نفهمیدنش بود...!!! میبینم...آن شکفتن شادی را / پرواز بلند آدمیزادی را / آن جشن بزرگ روز آزادی را...✨️🕊🌱

عزیزماگه بحث سمندون بود وموندن تو رابطه به هر قیمتی که از دوتا نامزدی بیرون نمیومدم

ولی این حرف که میزنی همکلاسی آم الان تو رابطه ن و من چرااا خواستگار ندارم .همچین معنی داره .فقط جنبه ی رقابتی میبینی تو طرف .وگرنه اگر با عقل میرفتی جلو .نامزدی اولت رو به دومی نمیکشوندی ..منم باشم بفهمم دختره تا حالا دوباره نامزدیو بهم زده قطعا برای اطرافیانم در نظر نمیگیرم .چون میفهمم ثبات تصمیم گیری ندارع و زندگی اون فامیل منم به سرنوشت دوتایی قبلی دچار میشه ..شما سندروم قلب بیقرار داری ..قبل نامزدی میگی خب از قافله عقب نمونم بریم تو کارش .بعد که نامزد میکنی میگههه .چه زود بود ولش کن بزار نامزدیو بهم بزنم .و اینگونه شما نه خواستگار از اقوام خواهی داشت نه همسایه نه محل سکونت

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یعنی به هیچکس نه نگفتیااایکم به خودت استراحت بده از فکر شوهر دربیا تو دنیا چیزای بهتریم هس

اینجور پیش بری یهو تو ۳۰سالگی میبینی ۱۰باز نامزدی داشتیا

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

عزیزماگه بحث سمندون بود وموندن تو رابطه به هر قیمتی که از دوتا نامزدی بیرون نمیومدم

وقتی داری خودت رویا دوستانت مقایسه میکنی و میگی از قافله عقب موندم و انتظار داری با دوتا نامزدی ناموفق برات سر و دست بشکنن.همچین فکری میشه کرد ..ثبات رفتاری ثبات تصمیم گیری نداری ..مردم مسخره ی تو نیستن که نامزد کنند باهات وبعدم خیلی شیک و مجلسی بهم بزنی

من اگر برای پسرم یا برادرم بخوام برم خواستگاری قطعا سراغ کسی نمیرم که دوتا نامزدی ناموفق داشته چون نمیخوام فامیلم بشه مورد سوم .شما سندروم قلب بیقرار داری همین

در ضمن شما که تهرانی ۲۴سن دیر شدن برای ازدواج نیست .خودمم تهرانم اکثریت دوستانم بالای ۳۰ ازدواج کردیم .

وقتی داری خودت رویا دوستانت مقایسه میکنی و میگی از قافله عقب موندم و انتظار داری با دوتا نامزدی ناموفق برات سر و دست بشکنن.همچین فکری میشه کرد ..ثبات رفتاری ثبات تصمیم گیری نداری ..مردم مسخره ی تو نیستن که نامزد کنند باهات وبعدم خیلی شیک و مجلسی بهم بزنی

من اگر برای پسرم یا برادرم بخوام برم خواستگاری قطعا سراغ کسی نمیرم که دوتا نامزدی ناموفق داشته چون نمیخوام فامیلم بشه مورد سوم .شما سندروم قلب بیقرار داری همین

در ضمن شما که تهرانی ۲۴سن دیر شدن برای ازدواج نیست .خودمم تهرانم اکثریت دوستانم بالای ۳۰ ازدواج کردیم .

وقتی داری خودت رویا دوستانت مقایسه میکنی و میگی از قافله عقب موندم و انتظار داری با دوتا نامزدی نامو ...

عزیزم چرا قصاوت میکنی؟ اولین نامزدیمو خودم سرش کلی گریه کردم که نشد، چرا؟ چون دکتر بهمون گفت اگه ازدواج کنیم بچمون دچار مشکل میشه و من مجبور شدم از کسی که سال ها میخواستمش جدا بشم.

بعد از اونم مادر پسری که تو زندگیم بود خیلی اذیتمون کرد قوم الظالمین بود خانوادش!!!!! نباید سطحی به هرچیزی نگاه کزد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز