2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 74 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با همین طرز فکر جلو رفتی که دوبار نامزدی ناموفق داشتی

یکم به خودت استراحت بده که نامزدی ناموفق سومم نداشته باشی

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

اصلا منظورم نامزدی توی فامیل نیست. چون اتفاقا منو ب یه کیس خوب معرفی کردن ولی ب خاطر همین نامزدی خرا ...

اونم از اطرافیان میاد پرس و جو و تحقیق .میفهمه ثبات تصمیم گیری نداری عقب میکشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شاید میترسن بیان جلو با اوناهم نامزدیتو بهم بزنی یا براشون سواله چرا دوبار بهم زدی .. و اینکه الان ا ...

نه منظورم دیگه خواستگار اشنا نیست. حتی تو عریبه ها قبلا وقتی ببخشید تو کافه ام میرفتم یکی پیدا میشد اما الان یه ساله هیچیی

انگار اصلا دیگه دیده نمیشم

اجی نترس چی شده که فکر میکنی ازدواج کنی تنها نمیمونی همسر بزرگ ترین دشمن ادمه درسته پیشته ولی فکر میکنی از همیشه تنهاتری پس بچسب به زندگی مجردی و تا میتونی خوش باش خودتو با ازدواج محدود نکن

چیزی ندارم

اخه از ۱۵ سالگی من خواستگار داشتم بعد اونموقع جلو دوستام خجالت میکشیدم که بگمحالا ک همشون یکیو دارن ...

من 13 سالم بود اولین خاستگارم برام امد کل دوست هام رو خبر دار کردم جوری که دیگه نمیدونم به کدوم گفته به کدوم نگفتمهicon icon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

اصلا منظورم نامزدی توی فامیل نیست. چون اتفاقا منو ب یه کیس خوب معرفی کردن ولی ب خاطر همین نامزدی خرا ...

ازینکه سنت بره بالا اصلا نترس اتفاقا با گذشت زمان ذهنت بازتر میشه و هنوز کلی وقت داری برای موقعیت های جدید عجول نباش

واقعیت اینه : خواستگار در سن پایین نشونه خواستنی و عزیز بودن دختر نیست . نشونه فرهنگ خاص خانواده و اهمیت بیشتر ازدواج تا موفقیت و تحصیلات دختره

وگرنه هر نوجوانی دهها خواهان داره ولی تو هر فرهنگی به هیچ وجه اجازه آوردن اسم دختر و حرف ازدواج و خواستگاری قبل سن قانونی دخترشون رو نمیدن . یک سری خانواده ها هم شاد میشن و ذوق میکنن .

ربطی به تو نداره اصلا

اوضاع اقتصادی خرابه پسرا میترسن ازدواج کنن

نی نی یار جان عمت تایید کن دیگه😐💔

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

باهمین طرز فکر جلو رفتی که دوتا نامزدی ناموفق داشتی

یکم به خودت استراحت بده تا دوباره نامزدی ناموفق نداشته باشی طرز فکرت اشتباس

اصلا هدفی غیر از ازدواج تو این سن داری؟

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

واقعیت اینه : خواستگار در سن پایین نشونه خواستنی و عزیز بودن دختر نیست . نشونه فرهنگ خاص خانواده و ...

نه من خیلی از دوستام با اینکه خانوادشون مثل خودمونه تاحالا کسی از تو فامیل سمتشون نیومد، بعدم من از غریبه ها هم پیشنهاد داشتم تا همین پارسال،دیگه ۲۳.۲۴ فک نکنم سن کمی واسه این چیزا باشه🫠