2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 74 پست

شاید میترسن بیان جلو با اوناهم نامزدیتو بهم بزنی یا براشون سواله چرا دوبار بهم زدی .. و اینکه الان اوضاع مالی خیلی خرابه

شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی!بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند😔یعنی واقعا ما به دنیا اومدیم که فقط بجنگیم؟ پس کی نوبت زندگی کردن میرسه؟ من حتی یادم رفته آرزوهام چی بود..💔گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم... گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم...💔هر کسی هر آنچه باید میدید دید آنچه باید میفهمید فهمید هر کسی هم نفهمید سودش در نفهمیدنش بود...!!! میبینم...آن شکفتن شادی را / پرواز بلند آدمیزادی را / آن جشن بزرگ روز آزادی را...✨️🕊🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه از ۱۵ سالگی من خواستگار داشتم بعد اونموقع جلو دوستام خجالت میکشیدم که بگمحالا ک همشون یکیو دارن ...

چون میخوای از قافله عقب نمیمونی حالا سمندونم اومد مهم نیست ؟فقططط باشه کوفت باشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم یه استراحت بده ینی چی که دوبار بهم زدم مگه قبلش فکراتونو نمیکنن تحقیقات نمیکنن هرکی از راه میرسه جواب مثبت میدین؟

منم باشم نمیام سمتت ازت میترسم دوروز دیگه منم ول کنی

ازدواج که رابطه دوست دختر پسری نیست شوخی بردار نیست

نامزدی هات جدی بودند و همه خبردار شدن یا بین خودتون بود

اصلا منظورم نامزدی توی فامیل نیست. چون اتفاقا منو ب یه کیس خوب معرفی کردن ولی ب خاطر همین نامزدی خراب شد. ولی پارسال یه دوست پسر داشتم که همه چیو میدونست ولی بازم میخواست ازدواج کنه باهام سر همین تاکیدم اینه که غریبه باهام اشنا شه تا اول قضاوتم نکنه و بترسه بیاد جلو

اخه از ۱۵ سالگی من خواستگار داشتم بعد اونموقع جلو دوستام خجالت میکشیدم که بگمحالا ک همشون یکیو دارن ...

خواستگارای اشتباهی داشتی

آدم حسابی ها دنبال بچه نیستن

سنت هم واقعا جوری نیست که بگی دیگه گذشته و اژ اکثر پسرا بزرگترم و باید گلچین کنم و فلان

شاید قیافت شبیه این دختر ازدواجی ها شده پخته شدی دیگه پسرا شمارو به چشم عیال میبینن یعنی از دوست دختر بودن خارج شدی و از اونجایی که پسرا پول ازدواج ندارن فقط با حسرت نگاهت میکنن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عیب نداره تنهایی اونجوری که تو سرمون انداختن نیست

تازه خیلیم خوبه, نه مادرشوهری هست گوش شوهرتو پر کنه ، نه خواهرشهری هست که فتنه کنه ، نه جاری هست اب دعا بریزه بهتون و نه برادر شوهری هست که اموال و ارث میراثتونو بالا بکشه

یه عمر الکی تو سر دخترا میخونن از مجردی میترسوننشون در صورتی که مجردی اگه ادم مستقل باشه سگش به متاهلی می ارزه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️صل علی سترکه، کاربر مرد بترکه🗯درخواست دوستی میدی که چی؟ خلم من؟ بیام با تو؟ با تویی که تو سایت زنونه عضوی😏بس کن لایکعلی👺🚫

و منی ک تو ۲۵ سالگی یه خواستگارم نداشتم😐ولمون کن حالا انگار چ خبره خونه شوعرررر

میدونم خبری نیست ولی میترسمممممممم از تنهایی تو پیری

شاید مسخره باشه ولی واقعا وحشتناکه😐

پسرم و ۲۷ سالمه دو تا سوال

یکی این که چرا تاپیک زدم نشون داده نمیشه؟

سوال دوم اینه که دکتر اورولوژی میتونه برای من نسخه یا دارو یا روشی درمانی پیاده کنه تا نیاز جنسیم کاهش یا متوقف بشه؟؟؟

میدونم بعد ۳۵ سالگی کم تر میشه ولی تا اون موقع خیلی مونده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز