2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 161 پست
اخییی عشق یک طرفه خیلی بده . کاش. قبل عاشق شدن دقت کنیم تو انتخاب هامون . چرا محتاج ی نگاهی وقتی کسی ...

امتحان کردم از وابستگی نیست 

یه سال ندیدمش تو اون وقت میتونست از ذهن بره و با وجود اومد بعضیا ولی هنوز همون حس روز اوله 

جوری که نمیتونم توصیف کنم 🙂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزجانم بنظرت چ کنم ک حس خوبی ازم بگیره و دوسم داشتع باشه؟! 

محدود نکن با خواسته علایق تو کاری انجام بده . اجازه بده هرکاری میخواد بکنه به اندازه با دوستش بگرده و.... 

نگو چرا با من نمیحرفی وقت نمیزاری ؟ بزار خودش دلتنگت بشع 

همیشه خسته نباشید و با احترام بحرف باهاش و شوخی و دلبری یادت نرع

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الهیییی نشونه مهربونیه میخوای هیشکی ازت دلخور نباشه و همیشه تایید دیگران و همه دوستت داشته باشن اعتم ...

خیلی ممنونم ک وقت گذاشتین❤❤❤

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
اتفاقا خیلی تاثیر مثبت و خوبی داره..عجیبه

اگه قانون جذب وجود نداره پس چرا یکی دلش گواهی بد میده و وقتی میگه میگن زبونتو گاز بگیر نُطق نزن   

حتما وجود داره از قدیمم حتما بوده   

شوهرم پسرخالم میشه از اونجایی که مادرم فوقالعاده به خالم حسودی میکنه هروقت من حرف بچه میزنم گریه و ز ...

🙁🙁🥺🥺🥺زندگی شخصی تو به مادرت ربطی ندارع فرقی ندارید بچه دار شدن مامانت خیلی خوشحال میشه ب خاطر حسودی این چیزا تصمیم زندگی خودتون تغییر ندید 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

محدود نکن با خواسته علایق تو کاری انجام بده . اجازه بده هرکاری میخواد بکنه به اندازه با دوستش بگرده ...

خیلی مچکرمممم🙏😘

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
اگه قانون جذب وجود نداره پس چرا یکی دلش گواهی بد میده و وقتی میگه میگن زبونتو گاز بگیر نُطق نزن &nb ...

اره..من حال شما و تغییر ندادم مگر اینکه خودتان  حال خودتان را تغییر دادید..اشاره ای ب آیه ی قرآن که میشه گفت اشاره شده بهش

اگه قانون جذب وجود نداره پس چرا یکی دلش گواهی بد میده و وقتی میگه میگن زبونتو گاز بگیر نُطق نزن &nb ...

خیلی دربارش شنیدم تو دانشگاه هم بین اساتید بحثش بوده خیلیا ها اعتقاد دارن خیلی ها نه میگن بشین شکر کن پول بیاد ببینم از کجا میاد بشین شکر کن خونه بیاد نمیشه ولی از نظر خودم چیزای روحی روانی بیشتر اتفاق میوفته با قانون جذب تا چیزای مادی

اره..من حال شما و تغییر ندادم مگر اینکه خودتان  حال خودتان را تغییر دادید..اشاره ای ب آیه ی قرآ ...

همیسه قانون جذب وجود  داشته 

فقط کافیه باور داشته باشیم 🙂

چه معنی دار بود این آیه 🥺

🙁🙁🥺🥺🥺زندگی شخصی تو به مادرت ربطی ندارع فرقی ندارید بچه دار شدن مامانت خیلی خوشحال میشه ب خاطر ح ...

چرا ربط داره مادرم اصصصلا دوست نداره بچه دار شم میدونم خیلی غصه میخوره طفلی شوهرم هربار میگه بچه میخوام به یه بهانه ای دست به سرش کردم راستش خودمم بخاطر برادرم دوست ندارم پیشرفت کنم اونو درحال درجا زدن ببینم

مامانِ دوتا پسر شیطون

چرا ربط داره مادرم اصصصلا دوست نداره بچه دار شم میدونم خیلی غصه میخوره طفلی شوهرم هربار میگه بچه میخ ...

الهی🙁🥺. داداشت خوشحال نمیشع دایی بشع ؟ 

خیلی دربارش شنیدم تو دانشگاه هم بین اساتید بحثش بوده خیلیا ها اعتقاد دارن خیلی ها نه میگن بشین شکر ک ...

ارع چیزای روحی روانی بیشتر اتفاق میفته 

مثلا این که هی به خود بگی من حالم خوبه هی چند بار بگی 

میبینی واقعا حالت خوب شده 

🤸

ارع چیزای روحی روانی بیشتر اتفاق میفته  مثلا این که هی به خود بگی من حالم خوبه هی چند بار بگی& ...

با هرکس قهری و میخوای بزنگه بهت هم جواب میده کافیع ببخشیش و شکر کنی مثبت ففک کنی