از کجا میدونه؟پس میشه همون انرژی مثبت که از طرفت بهر دلیلی میگیری و این انرژی باعث این آرامش میشه..همه جهان از انرژیه..حتی عشق ..تله پاتی و....کاش میشد بیشتر اینجا توضیح بدم ولی خییییلی طولانیه نمیشه با چندتا جمله قانع کرد
من خودم ب صورت روحی روانی اعتقاد دارم. بهش ولی برا دنیای مادی خیلی امکان پذیر نیست
دنیای ماده از چی تشکیل شده؟؟؟از ما..ما از چی تشکیل شدیم از ماده که جسمه و مهمتر از اون روح..پس نمیشه فقط جسم و در نظر بگیریم ..روح خیلی مهمتر و بزرگتر از جسم و ماده هستش..جسم و روح هم باهمن..تو هر چیزی نمیشه گفت من با روحم قبول دارم ولی باجسمم نه..امکان پذیر نیست..چطور میگن کسی که روحیش خرابه افسردگی داره انواع مریضی های جسمی هم داره..چون کاملا مرتبطن..وبرعکس همین موضوع هم هست..پس اگر شما قبول داری تو ناخدا آگاهت هستش و پس وارد ذهنت که ماده هست میشه و کلن همیشه تو زندگیت تاثیر داره
اره گفتم من خودمم روحی روانی اعتقاد دارم بهش بنظرمم خیلی سخته همش مثبت کرد خیلی قانون جذب چیز راحتی ...
نه راحت نیست..تمرین ها تلاش های زیادی میخواد..ولی امکان داره ..چون ثابت شده..ما مغزمون رو عادت دادیم و مخصوصا ناخداآگاه رو ب اینکه همیشه خوب بودن وشدن ومثبت نمیشه..پس نمیشه چون باورش کردی..ولی در واقع میشه چرا نشه همه چی امکان داره..واقعا ب قول قدیمی ها همه چی چاره داره غیر مرگ..
منم اینجوری بودم..من تونستم با نزدیک شدن به خدا و...بهتر بشم
خداروشکر عزیزم
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
[QUOTE=208825004]برا من ک. تا الان نگرفته نمیدونم شایدم خطا از ساده بودن خودم شروع شده [/QU. تن ...
همچنین عزیز دلم 😘😘
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
خوبه که. به کی؟ بهتره بهش بگی اگه مورد مناسب و لایقتع
زوده هنوز اخه
دو سه روزه ولی عشقهههه
من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید... خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم... (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)