2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 161 پست
خیلی دربارش شنیدم تو دانشگاه هم بین اساتید بحثش بوده خیلیا ها اعتقاد دارن خیلی ها نه میگن بشین شکر ک ...

با قانون جذب همه چی اتفاق میوفته..گفتم که همون اعتقاد و باور ما به خوبی ومنشا تمام هستی و خوبی یعنی خداست..وقدرشناسی و...اون ور آب میگن کائنات ماهم میگیم ولی ما بیشتر مردم مون ب دعا و نذر و نیاز و...میشناسن این چیزا و..ولی فقط اسمش عوض شده دقت کنی همه منشأ ها حتی کائنات میرسه بخدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با قانون جذب همه چی اتفاق میوفته..گفتم که همون اعتقاد و باور ما به خوبی ومنشا تمام هستی و خوبی یعنی ...

باز هم مورد تایید روان شناسی نیس حتی گفتنش تو کلاس درسی استاد بیرون میکرد از کلاس 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همیسه قانون جذب وجود  داشته  فقط کافیه باور داشته باشیم 🙂 چه معنی دار بود این آیه 🥺

بله همه باور دارن ولی با اسم ها و انتقادات گوناگون..منشأ تمام این ها همان خداوند هستش..و ما باید شکر گزاری باشیم همیشه بزرگترین کلید در قانون جذب

حرفاتون آرامش خاصی میده  آدم آرومی هستید ؟

آخی آرامش از کسی میگیری که می‌دونی دوستت دارع . 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وا

بخدا خیلی تعصبی بودن روش 

چرا ولی خب شوهرم همبازی بچگیش بوده بالاخره خونه زندگیمونو میبینه مقایشه میکنه😔

خب اون موقع ی خواهر پولدار باشه ی خواهر یا برادر نباشه زندگی نکنه خواهر پولدار بگه داداشم ندارع منم نمیکنم . فردا اوضاع داداشت توپ بشه زن بگیره نمیگه چرا ب خاطر من بچه‌دار نشدیااا میگه ب من چه . الان همه این مشکل دارن ولی اون باید خودش مقایسه نکنه 

باز هم مورد تایید روان شناسی نیس حتی گفتنش تو کلاس درسی استاد بیرون میکرد از کلاس 

چه جالب..ولی بعضی از اساتید بهش اعتقاد دان .میگم که همه،من،شما،اساتید.همه یه جورایی باورش داریم ولی ب شکلو شمایلی که باهاش بزرگ شدیم و معتقدیم..

وایی ارع 🥺🥺

🥺🤗