2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 161 پست
الهی فدای دلت. چقدر عاشقشی . دلتنگ آدمی که دوسش داری عذاب آور نیست که

چرا عذاب آوره 

اینکه تو در حد مرگ دوسش داری محتاج ی نگاهی اما دوستت نداره خیلی بده  

دلتنگ اش بشی بدترین عذاب دنیای هیچکاری نمیتونی بکنی 

فقط به این فکر می‌فتی اصلا برا چی زنده ای زندگی میشه عذاب آور فقط نفس کشیدن ..

ممنون که پاسخ دادین🙏.یه مورددرحدچت دیدم ولی گردن نکرفت.الان هرجامیره نگرانم.واسترس دارم.میترسم یه خ ...

بهش اخطار بدید حواسم بهت هست با خنده جوری که حساس نشه زیاد رو‌مخش نرو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا بخاطر مادرت ؟

شوهرم پسرخالم میشه از اونجایی که مادرم فوقالعاده به خالم حسودی میکنه هروقت من حرف بچه میزنم گریه و زاری میکنه که ای وای من چقد بدبختم که پسرم مجرده و بیکار ولی پسرای مردم دارن بچه دار میشن منم واسه اینکه ناراحت نشه قسم و ایه که بچه نمیخوایم😔

مامانِ دوتا پسر شیطون

خانم روانشناس ی سوال😬💙چطوررر اینقدررر وابسته نباشم؟ من ب دشمنمم وابستم در این حد

چه دل مهربونی. این خصلت خوبه ولی برا همه نه. وقتی خطایی کنن ناراحتت کنن عذاب می‌کشی . زندگی شما به اونا ربط ندارع و زندگی اونا به شما .فکر زندگی خودتون خانوادتون باشید گور بابای بقیع که دوستشون هم داشته باشید 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

[QUOTE=208825351]در این جور موارد اطلاعات زیادی دارین؟[/QUOTخیلی بهش اعتقاد دارم.و نتیجه داده و باور ...

اها 

از قانون جذب تا به حال جواب گرفتین؟

منظورم سابلیمیناله

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...
الهی فدای دلت. چقدر عاشقشی . دلتنگ آدمی که دوسش داری عذاب آور نیست که

عزیزجانم بنظرت چ کنم ک حس خوبی ازم بگیره و دوسم داشتع باشه؟! 

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
هوم از وقتی زندگیشو واسم گفته یجورایی شدم🙂یچیزی گفت دقیق نمیدونم راست گفت یا ن ولی خب اگه راست باشه ...

افرین عقل و منطق ب کار ببر دلسوزی ب درد نمیخوره ب فکر زندگی و حال روحی خودت باش

بله قانون جذب و کائناته که نزدیکتر از قبل بهمون هستن..پس سعی کن همیشه مثبت فکر کنی..چون کائنات ب مثب ...

روان شناسی تأیید نمیکنه قانون جذب رو

چه دل مهربونی. این خصلت خوبه ولی برا همه نه. وقتی خطایی کنن ناراحتت کنن عذاب می‌کشی . زندگی شما به ا ...

واقعا دیوونه شدم دیگه

من ب دوستم خیلی وابستم ولی الان رابطمون سرد شده 

خیلییی عذاب میکشم خیلی‌گریه میکنم خیلییی و ادمیم نیستم ک اویزون باشم ول میکنم الساعه..همونطور مثلا بفهمم خاهرم توی زندگیش مشکل داره همش‌گریم میگیره😭

من‌نمیخام اینجوری باشم واقعا...ولی دل نمیزاره

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
چرا عذاب آوره  اینکه تو در حد مرگ دوسش داری محتاج ی نگاهی اما دوستت نداره خیلی بده   ...

اخییی عشق یک طرفه خیلی بده . کاش. قبل عاشق شدن دقت کنیم تو انتخاب هامون . چرا محتاج ی نگاهی وقتی کسی که دوستت ندارع عاشق کسی باش که عاشقانه نگاهت کنه . عشق واقعی خیلی سخت وجود داره همه اینا از وابستگی هست کس دیگ وارد زندگیتون بشه یادتون میرع

اره ولی میترسم ولش کنم ولی اون آدم نباشه و..‌🙂

نمیترسی گلم حس وابستگی نمیزارع 

واقعا دیوونه شدم دیگه من ب دوستم خیلی وابستم ولی الان رابطمون سرد شده  خیلییی عذاب میکشم خیلی ...

الهیییی نشونه مهربونیه میخوای هیشکی ازت دلخور نباشه و همیشه تایید دیگران و همه دوستت داشته باشن اعتماد بنفست بالا ببر. دوستای الان با منفعت کنارتن نباشه می‌ره . مشکل خواهرت ب جای گریه بهش دلگرمی و راه حل پیدا کن با گریه چیزی حل نمیشع مهربون