2777
2789
عنوان

بیایید گپ بزنیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 161 پست

واقعا از چی بگم از اینکه سه سال زندگی بهم زهر شده و آرزو به دل موندم که یه شب لعنتی فقط یه شب آروم و بدون دغدغه و درگیری ذهنی و روحی بخوابم،از دل گرفتم از قلب شکستم از غرور خورد شدم از ناامیدی ازدل شکستم از ارزوی مرگی که هر روز میکنم ها از چی بگم😪

چطوری پول تو جیبی بگیرم از همسرم ؟  تاپیک آخرم توضیح دادم اگه راهنماییم کنی ممنون میشم 🙏

بستگی به شخصیت  همسرتون داره . بهتره غیر مستقیم بگید بگی می‌خوام برا خودم پس انداز داشته باشم هرماه فلان مقدار پول بده بهم جم کنم ی روز مبادا لازم میشغ 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم عاشق بشم؟/💔👩‍🦯

عشق خودش پدید میاد نمیشع خودتو بزور عاشق یکی کنی با وقت گذراندن با فرد عاشق میشی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عشق خودش پدید میاد نمیشع خودتو بزور عاشق یکی کنی با وقت گذراندن با فرد عاشق میشی 

مرسی ازت مهربون🙃💛

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
بله قانون جذب و کائناته که نزدیکتر از قبل بهمون هستن..پس سعی کن همیشه مثبت فکر کنی..چون کائنات ب مثب ...

در این جور موارد اطلاعات زیادی دارین؟

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...
الان ک نزدیکع اما دانشگاه ک حضوری بود هم من مدام گریه میکردم هم خونوادم چندوقت دیگم قراره ابجیم بره ...

خیلی وابسته هستید بهم . چه خوبه . ولی اینجوری عذاب میکشید این همه آدم از هم کشور دورن الان تماس تصویری عکس تماس هس هواپیما هم دو ساعته میرسونه جای دلتنگی نیس 

میبینمش ولی زود زود دلم براش میتنگع.. چ کنم؟! خیلی دوس میدارمش.. ولی میدونم اون اندازه من عاشق نیس☺

الهی فدای دلت. چقدر عاشقشی . دلتنگ آدمی که دوسش داری عذاب آور نیست که

تورو خدا میشه کمکم کنی ؟ خیلی فکرای منفی دارم . ترس از اینده .. استرس .. اضطراب .. احساس گناه .. حس ...

فکرای منفی همش از این چیزا هست که گفتی این فشار استرس از خودت دور کن آینده ای رخ نداده عزاشو بگیری ببین زمان چه تصمیمی برات گرفته بعد براش فکر کن 

الهی فدای دلت. چقدر عاشقشی . دلتنگ آدمی که دوسش داری عذاب آور نیست که

مرسی عزیزجان☺❤

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
منم خیلی ناراحت و دلگیرم...خیلی دوست دارم بچه داشته باشم هیچ مشکلیم نداریم فقط بخاطر مادرم نمیتونم😞

چرا بخاطر مادرت ؟

[QUOTE=208825351]در این جور موارد اطلاعات زیادی دارین؟[/QUOTخیلی بهش اعتقاد دارم.و نتیجه داده و باورش دارم..مطالعه هم کردم راجب این موضوعات..موفق ترین  آدم های کل دنیا این قانون و میدونن و رمز موفقیت سون رو این قانون میدونم..و چندین ساله تو کشور ما هم کمیسیون ها ونشیت ها برگزار میشه..و دارن جا میندازن...میشه گفت قانونی که اون ها میگن خیلی نزدیک ب همون قانون اعتقاد و باور ما بخدا ومثبت اندیشه بخاطر ایمان و شکر گزاری که مهمترینشه هم اونجا هم در دین ما و......مباحثش خیلی طولانی وزیاده