2777
2789
عنوان

فولیکول

144 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من چند ماهه دارو مصرف میکنم و فولی مناسب دارم با کلومفین

همسرم هم مشکلی نداره.نمیدونم چرا حامله نمیشم😭😭

عکس رنگی هم گرفتم لوله هام اوکیه.

الان ۱۲ سیکلمه دو تا فولی ۱۶ و ۱۸ دارم

راهنمایی کنین چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سه ساله البته ما مشکل داریم  اصلا استرس نداشته باش گلم حتما میشه وقتی مشکلی نیس

منم تنبلی تخمدان دارم.ولی خب به دارو ها خوب جواب میدم و فولیکول مناسب دارم ولی نمیشه😔😔

منم تنبلی تخمدان دارم.ولی خب به دارو ها خوب جواب میدم و فولیکول مناسب دارم ولی نمیشه😔😔

خب تنبلی تخمدان چیزی نیس وقتی فولیکول بالغ داری

من شوهرمم مشکل داره ک نمیشه 

اصلا نگران نباش دلم روشنه 

خدایا خودت برام معجزه کن.
خیلی خوبن اقدامتو شروع کن تا یه سال طبیعیه 

منم با این فولیها ۳ ساله اقدامم نشد فقطم دارو وآمپول جواب نداد دیگه دکتر تشخیص عمل داد با اینکه مشکلی ندارم خداروشکر 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

منم با این فولیها ۳ ساله اقدامم نشد فقطم دارو وآمپول جواب نداد دیگه دکتر تشخیص عمل داد با اینکه مشکل ...

به منم گفتن نرفتم توکل ب خدا دوبارم آی یو آی کردم نشد

خدایا خودت برام معجزه کن.
به منم گفتن نرفتم توکل ب خدا دوبارم آی یو آی کردم نشد

برای منم تشخیص آی یوآی داد باید برم 

برای شما تشخیص چی داد نرفتی؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن