2777
2789
عنوان

همسرم

755 بازدید | 62 پست

وقتی اومد با من ازدواج کنه دلش پیش ی نفر دیگ بود فراموش نکرده بود کاش فراموش میکرد بعد وارد ی رابطه دیگ میشد ماهم کلی دعوا داشتیم حرمت ها شکسته ب نظرتون من چطوری ب این زندگی ادامه بدم؟ من میگم کاش فقط نون خشک باشه بخورم ولی حرمت ها نمیشکست ی ذره محبت بود یا دست بزن داشت مشکلی نبود ولی الان ک دیگ خیلی دیره من اصلا یادم نمیاد برا خوشحالیم کاری کرده باشه البته ک همه مردا همینن ولی حداقل روز عقد ک نباید من ناراحت میشدم

کاربریم دست خودم و دوستامه  

خیر همه مردا همین نیستن 

اگه عقدی مشاور برو و تا به ثبات نرسیدین زیر یک سقف نرین

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیر همه مردا همین نیستن  اگه عقدی مشاور برو و تا به ثبات نرسیدین زیر یک سقف نرین

ن خونمم ولی وقتی خودم سرد شدم از زندگی د یک چرا برم مشاور؟

همه ی مردا مث هم نیستن عزیزم کار شوهرت خیلی بد بوده که ینفر دیگه رو بازیچه داده که عشقش یادش بره&nb ...

بازیچه نکرد ی نفر دیگ رو میخواست ندادن اومد منو گرفت

آخه بعد عقد گفتش

ببخش رك ميگم ولى خيلى آدم بيشعوريه.تو كه كسى ديگه رو دوس دارى چرا قبل عقد خفه خون ميگيرى و دختر مردمو به بازى ميگيرى؟بدم مياد از اين جور آدما.چه جرات و خودخواهىِ عجيبى دارن اينا! قبل عقد كه بهت نگفته حقيقت رو حداقل بعد از عقد هم خفه خون ميگرفت ديگه.خدا صبرت بده.ولش كن.زندگى خيلى كوتاهه.آدمهاى پست رو توى زندگيت نگه ندار،پيرت ميكنن