2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 62 پست
ن دوساله خونمم  اومد گفت من و ی دختر دیگ عاشق هم بودیم نشد تو و من قسمت هم شدیم البته از تو هم ...

نباید میگفت

اشتباه اولش جلو اومدنش بوده

دومم همین حرفش

حرف دلسردی زده بت

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ببخش رك ميگم ولى خيلى آدم بيشعوريه.تو كه كسى ديگه رو دوس دارى چرا قبل عقد خفه خون ميگيرى و دختر مردم ...

من اصلن نمیتونم ببخشم یادم نمیره😕

خیلی وقتا حتی فک میکنم بحث هامونم سر این موضوعه یا میگم اگ این جور نمی گفت من خیلی جاها کوتاه میومدم ک این جوری حرمت ها نشکنه

کاربریم دست خودم و دوستامه  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

الان حرف حسابش چیه هدفش از این حرف چیه

نمیدونم چرا گفت حرفم اینه ک الان دوسال گذشته من اصلن یادم نمیره 

کلا تو زندگی خیلی ب هم میپرید ولی میگ الان پشیمونم ولی من نمیخوام ببخسم

من اصلن نمیتونم ببخشم یادم نمیره😕 خیلی وقتا حتی فک میکنم بحث هامونم سر این موضوعه یا میگم اگ این ج ...

والا نميدونم چى بگم،شرايط خيلى سختيه،من باشم جدا ميشم،مگه شوخيه؟يه عمر زندگيمو بذارم برا كسى كه اصلا عاشق يكى ديگه بوده و حرمتى هم بين من و خودش نگه نداشته؟

دعا میکنم یه عشق پاک و بی ریا رو تجربه کنی

من خودم میگم کاش مردم روزی دوبار س بار کتکم بزنه ولی حداقل خودم ی  ذره دوسش داشته باشم 

نمیدونم چرا گفت حرفم اینه ک الان دوسال گذشته من اصلن یادم نمیره  کلا تو زندگی خیلی ب هم میپرید ...

متوجهم چی میگی

کامل کامل درکت میکنم که حست چیه تواین زندگی

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
والا نميدونم چى بگم،شرايط خيلى سختيه،من باشم جدا ميشم،مگه شوخيه؟يه عمر زندگيمو بذارم برا كسى كه اصلا ...

اخه خودش الانا گفت میخواستم باهات صادق باشم بعدا نگی نگفتی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز