2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 62 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم میگم کاش مردم روزی دوبار س بار کتکم بزنه ولی حداقل خودم ی  ذره دوسش داشته باشم

جان؟!😐از اين آرزوها نكن.روانت بهم ريخته معلومه.تو كه دارى آرزو ميكنى يه همسر درست حسابىِ با شخصيت و مهربون و حامى و همراه و همدل كه هم عاشقته و هم عاشقشى و دست بزن هم مطلقا نداره آرزو كن

خودش میگ میخواستم باهات صادق باشم بعدا نگی چرا نگفتی 😢

خیلی کارش زشت بوده

کاش بهش میگفتی بااین کارت منو از خودت و زندگی زده کردی

باهاش حرف بزن 

اخلاقتو نمیدونم ولی هرچی بیشتر بهت محبت کنه شاید رنجشت کمتر شه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
بشین منطقی بگو برنامه ات چیه اگ هنوز عشقت تو قلبته خدافس اگ نه فرصت بدیم بسازیم 

میگ نیس گفت ازش بدم میاد ولی خب چرا با من همش دعوا داره

کاربریم دست خودم و دوستامه  
خیلی کارش زشت بوده کاش بهش میگفتی بااین کارت منو از خودت و زندگی زده کردی باهاش حرف بزن  اخل ...

محبت نکرده همش دعوا بود و فحش کاری الان دیگ خودمم بدم میاد ازش

محبت نکرده همش دعوا بود و فحش کاری الان دیگ خودمم بدم میاد ازش

متاسفم براش

الانم دیگه نوش دارو بعد مرگ سهرابه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
جان؟!😐از اين آرزوها نكن.روانت بهم ريخته معلومه.تو كه دارى آرزو ميكنى يه همسر درست حسابىِ با شخصيت و ...

من میخوام همسرم ی مرد روانی دست بزن دار باشع تا ی ترسو و بی دست و پا

واقعن حق نداشتم یعنی؟ اونم خیلی بد گفت اخه 

معلومه حق داشتی ولی اگ میخوای زندگی کنی  تموم کن هر روز جنگ اعصاب واسه پوستتم خوب نیست اگ واقعا نمیخوایش جدا شو وایستادید همو عذاب بدید ؟

معلومه حق داشتی ولی اگ میخوای زندگی کنی  تموم کن هر روز جنگ اعصاب واسه پوستتم خوب نیست اگ واقعا ...

اون طلاق نمیده میگ گرونیه فقط ی چند بار گفته بمیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز