2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله.دختر میخواستی یا پسر؟اولین بارداریته؟

نه دومیه،یه دختردارم،دلم میخاد این بار پسردار بشم ان شاءالله🥰

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
نه دومیه،یه دختردارم،دلم میخاد این بار پسردار بشم ان شاءالله🥰

ان شالله که بارداری و پسر میشه.واسه پسر باید روزای تخمک گذاری اقدام کنی که رحم قلیایی باشه و گرمیجات بخوری خودتو همسرت از قبل بارداری

خدایا شکرت
ان شالله که بارداری و پسر میشه.واسه پسر باید روزای تخمک گذاری اقدام کنی که رحم قلیایی باشه و گرمیجات ...

والا رژیم داشتم ولی رهاش کردم🥴

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
البته من شنبه  بی بی چک زدم منفی شد

من امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد.البته ۵ روز به موعد پریود مونده.همینطوری گذاشتم.صبحا حالت سرما خوردگی دارم و ابریزش ولی بقیه روز نه،میگن از علائم بارداریه شما شنیدی؟

خدایا شکرت
من امروز بی بی چک گذاشتم منفی شد.البته ۵ روز به موعد پریود مونده.همینطوری گذاشتم.صبحا حالت سرما خورد ...

ان شاءالله خیره عزیرم،منم فردا موعدمه دیروز منفی شد،منتظرم پریود شم😔

ان شاءالله خیره عزیرم،منم فردا موعدمه دیروز منفی شد،منتظرم پریود شم😔

علائم پریودی داری دلدرد و کمر و اینا؟شایدم پریود نشی توکل بخدا.دوروز بعد پریود اگه نشدی بزار

خدایا شکرت
علائم پریودی داری دلدرد و کمر و اینا؟شایدم پریود نشی توکل بخدا.دوروز بعد پریود اگه نشدی بزار

باشه،ولی میگن اگ باردار باشی قاعدتا باید نشون بده،منفی شد تستم!😔دلدرد خفیف،ترشح دارم

باشه،ولی میگن اگ باردار باشی قاعدتا باید نشون بده،منفی شد تستم!😔دلدرد خفیف،ترشح دارم

واسه بعضیا نشون میده بعضیام نه.بستگی به روز تخمک گذاری و لقاح داره عزیزم نگران نباش

خدایا شکرت
واسه بعضیا نشون میده بعضیام نه.بستگی به روز تخمک گذاری و لقاح داره عزیزم نگران نباش

این ماه هم روزا تخمک گذاربم اقدام کرذم 

الان لک دیدم احتمالا تا فردا پری میشم😔