من از کیت تخمک گذاری استفاده کردم.سیکلم سی روزه س و ۱۵ همین روز پریودیم خط تست که پایینیه قرمز پررنگ ...
منم کیت زدم ساعت 11صبح،سیزدهم و چهاردهم مثبت بود،پونزدهم یادم رفت،شبش زدم دیدم یک خطه،یعنی همون چهاردهم تخمک گذاریم بوده؟؟🤔
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
من که چهاردهمین روز پریودیم زدم منفی بود ولی پونزده و شونزده مثبت بود که فقط همون دوروز اقدام داشتیم ...
اهان پس احتمالا یک روز یا دو روز من جلوتر از شما پری میشم،ان شاءالله جفتمون بارداریم،من اگ.باردار بودم تاپیک میزنم،شماهم بهم خبر بده🥰
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲