2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما یه بچه دارین من اقدام اولم ولی هنوزم فک میکنم مثبت کاذبه چون دیر خط دوم افتاد!

نگران نباش ان شالله مثبته فردا صبح یکی دیگه بزن

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
بله منم باید سی یا 29پری شم،دهم و یازدهم ماه ک میشد 13و 14سیکلم تخمک گذاریم بود و اقدام کردم

من از کیت تخمک گذاری استفاده کردم.سیکلم سی روزه س و ۱۵ همین روز پریودیم خط تست که پایینیه قرمز پررنگ شد و روز بعدش هردوهمرنگ شد و اقدام داشتیم

خدایا شکرت
من از کیت تخمک گذاری استفاده کردم.سیکلم سی روزه س و ۱۵ همین روز پریودیم خط تست که پایینیه قرمز پررنگ ...

منم کیت زدم ساعت 11صبح،سیزدهم و چهاردهم مثبت بود،پونزدهم یادم رفت،شبش زدم دیدم یک خطه،یعنی همون چهاردهم تخمک گذاریم بوده؟؟🤔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
منم کیت زدم ساعت 11صبح،سیزدهم و چهاردهم مثبت بود،پونزدهم یادم رفت،شبش زدم دیدم یک خطه،یعنی همون چهار ...

من که چهاردهمین روز پریودیم زدم منفی بود ولی پونزده و شونزده مثبت بود که فقط همون دوروز اقدام داشتیم دیگه کیت نداشتم بزارم ببینم ۱۷ هم مثبته یا نه

خدایا شکرت
من که چهاردهمین روز پریودیم زدم منفی بود ولی پونزده و شونزده مثبت بود که فقط همون دوروز اقدام داشتیم ...

اهان پس احتمالا یک روز یا دو روز من جلوتر از شما پری میشم،ان شاءالله جفتمون بارداریم،من اگ.باردار بودم تاپیک میزنم،شماهم بهم خبر بده🥰

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

البته من شنبه  بی بی چک زدم منفی شد