دادشم بخاطر زنش زد تو صورتم زنش کرونا داره بعد امده بالا دادشم مادرم صدا زده بهش میگه بیا خوب شده میخاد ببینتت برا لباس دختر شون امدن بعد من گفتمش زنت هنوز خوب نشده نزار با مادرم حرف بزنه مادر دیابت داره میترسم روش بعد بهم میگه قیافت اینجور نکن منو زدتو صورت رفت دارم دق میکنم هر روز بچه شون تحمل میکنیم پیش فعاله اصن قابل تحمل نیست خیلی خسته ام نمیدونم چکار کنم 😔😔😔
عزیزم خیلی خوبه که نگران مادرتون هستید و حرفتون هم درست بوده چون تا دو هفته ناقل هستند نظرم اینکه اگ ...
ممنونم گلم خونشون جداست امدن دنبال لباس بچشون بعد این خانم کرونا داره امده بالا تو پله بعد دادشم به مادرم میگه بیا میخاد ببینتت دلش تنگه کارت دارم نمیدونم بعد من گفتم کرونا داره مادرم نمیشه بعد منو زد میگا قیافتو اینجور نکن برا من بعد جلو زنش قلدری میکنه بهم میگ دهنتو پاره میکنم مادرم تا چیزی خواستم بگم میگه تو چیکار داری خب نگرانش بودم بعد الان امدن ما همه خواب بودیم
بنظرم اصلا محلشون نده اومد برو تو اتاق بچشم آورد بمونه برامامانت اصلا کمک نکن بمون تو اتاقت و درس بخون تحویل نگیر و حرفم نزن به چه حقی جلو زنش دست بلند کرده
میدونم عزیزم بلاخره مادره اما یه وقتایی باید کوتاه بیایی به خصوص تو رابطه خواهر شوهر و عروس بهترییین ...
بچشو نگهداری میکنیم ازش هر روز میزارتش روانیمون کردا تحملش کردیم هیچ نمیگیم تا میگم درس دارم نتونستم بخونم پارسال خونمون کوچیکه اینم سروصدا میکنه نتونستم بخونم همش دعوا بحث بعد بهم میگه خونه تو اینجا نیس شوهر کن برو