2821
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست

یک هدفونی بزار گوشت و اهنگ بزار درس بخون بهتر از صدای بچس هر چی ک هستش عزیزم

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونمون کوچیکه سروصدامیکنه انگار پیشمه تو اتاق من دیگه غلط بکنم پشت کسی در بیام😔

اره بابا .کاسه داغ‌تر از آش نشو.ولشون کن.

برا در ساتم به مامانت بگو من بچه شمام اون نوه شماس.من کجا برم درس بخونم .بچه رو زیاد نیارین.

من و خدا💫
اره بابا .کاسه داغ‌تر از آش نشو.ولشون کن. برا در ساتم به مامانت بگو من بچه شمام اون نوه شماس.م ...

مادرم جلوم میگه منم خسته شدم اینا حرفا اما اگه بچه اوردن با خوش رویی استقبال میکنه من میشم ادم بده بعد ک حرف میزنم میگه بهم مگه تو چیکار کردی براش

🙂🖐
اره پدرم خواب بود بیدار شد دادشم تو پله ها سروصدا میکرد گرفت رفت نرسید بش

خب دیگه پس غصه نخور .بسپر به بابات همه چی رو.خودت مستقیم دخالت نکن.تا یه مدام با داداشت و زنش قهر کن تا دست و پاشونو جمع کنن

من و خدا💫
خب دیگه پس غصه نخور .بسپر به بابات همه چی رو.خودت مستقیم دخالت نکن.تا یه مدام با داداشت و زنش قهر کن ...

خداروشکر پدرم زندهس اگه نبود منو حتی پرت میکردن بیرون واقعن ای کاش جلو بابام بمیرم😔😭

🙂🖐
مادرم جلوم میگه منم خسته شدم اینا حرفا اما اگه بچه اوردن با خوش رویی استقبال میکنه من میشم ادم بده ب ...

پس خرابی کار از مامانته.با زبون خوش بشین براش توضیح بده که اون مسعول آرامش تویه اول،نه بچه داداشت.

من و خدا💫
پس خرابی کار از مامانته.با زبون خوش بشین براش توضیح بده که اون مسعول آرامش تویه اول،نه بچه داداشت.

خیلی حرف زدم خیلی درک نمیکنه میگه باشه اما بعدش هیچ

🙂🖐
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792