2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
كي كرونا گرفته بود؟! مطمئنا خوب شده بود وگرنه برادرت نمياورد پيش مامانت

میدونم داره یه هفتس ک بردنش دکتر گفت ۵ درصد داره هنوز نیوردش داخل حتی دم در 

🙂🖐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه پدرت نیست؟چه پررویه داداشت. مادرت چی گفت؟

بابام خواب بود بیدار شد دادشم زد رفت ولی مادرم میگه تو چکار داری نمیدونم واقعن من حقمه نباید کمر کسی در بیام

🙂🖐
نگرانشم دیابت داره هم من خر نباید کمر کسیک بگیرم 

میدونم عزیزم بلاخره مادره اما یه وقتایی باید کوتاه بیایی به خصوص تو رابطه خواهر شوهر و عروس بهترییین حرف تو هم واسه عروس بدترینه 

عزیزم خیلی خوبه که نگران مادرتون هستید و حرفتون هم درست بوده چون تا دو هفته ناقل هستند نظرم اینکه اگ ...

ممنونم گلم خونشون جداست امدن دنبال لباس بچشون بعد این خانم کرونا داره امده بالا تو پله بعد دادشم به مادرم میگه بیا میخاد ببینتت دلش تنگه کارت دارم نمیدونم بعد من گفتم کرونا داره مادرم نمیشه بعد منو زد میگا قیافتو اینجور نکن برا من بعد جلو زنش قلدری میکنه بهم میگ دهنتو پاره میکنم  مادرم تا چیزی خواستم بگم میگه تو چیکار داری خب نگرانش بودم بعد الان امدن ما همه خواب بودیم

🙂🖐

بنظرم اصلا محلشون نده اومد برو تو اتاق بچشم آورد بمونه برامامانت اصلا کمک نکن بمون تو اتاقت و درس بخون تحویل نگیر و حرفم نزن به چه حقی جلو زنش دست بلند کرده 

میدونم عزیزم بلاخره مادره اما یه وقتایی باید کوتاه بیایی به خصوص تو رابطه خواهر شوهر و عروس بهترییین ...

بچشو نگهداری میکنیم ازش هر روز میزارتش روانیمون کردا تحملش کردیم هیچ نمیگیم تا میگم درس دارم نتونستم بخونم پارسال خونمون کوچیکه اینم سروصدا میکنه نتونستم بخونم همش دعوا بحث بعد بهم میگه خونه تو اینجا نیس شوهر کن برو 

🙂🖐
بابام خواب بود بیدار شد دادشم زد رفت ولی مادرم میگه تو چکار داری نمیدونم واقعن من حقمه نباید کمر کسی ...

بهر حال نباید تورو بزنه.به بابات بگو.باباها معمولا از قلدوری پسراشون بدشون میاد،طرف دختراشونن.

من و خدا💫
خب وقتی مامانت خودش چیزی نمیگه حرف تو بیفایدس. تو هم به بچش محل نده.

خونمون کوچیکه سروصدامیکنه انگار پیشمه تو اتاق من دیگه غلط بکنم پشت کسی در بیام😔

🙂🖐
 بچشو نگهداری میکنیم ازش هر روز میزارتش روانیمون کردا تحملش کردیم هیچ نمیگیم تا میگم درس دارم ن ...

ای بابا ولی الا دل اونم راضی به این زندگی با مادر شوهر نیست لا برادرت صحبت کن مستقل بشه

بنظرم اصلا محلشون نده اومد برو تو اتاق بچشم آورد بمونه برامامانت اصلا کمک نکن بمون تو اتاقت و درس بخ ...

دلم خونه بخدا نمیتونم درس بخونم  خونمون کوچیکه بچش از سروصدا دیونه ام میکنه 

🙂🖐
بهر حال نباید تورو بزنه.به بابات بگو.باباها معمولا از قلدوری پسراشون بدشون میاد،طرف دختراشونن.

اره پدرم خواب بود بیدار شد دادشم تو پله ها سروصدا میکرد گرفت رفت نرسید بش

🙂🖐
ای بابا ولی الا دل اونم راضی به این زندگی با مادر شوهر نیست لا برادرت صحبت کن مستقل بشه

خونه جدا براشون گذاشتیم اما بچشو هر رور میاره خونمون خودش میره

🙂🖐