2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

328 بازدید | 39 پست

دادشم بخاطر زنش زد تو صورتم زنش کرونا داره بعد امده بالا دادشم مادرم صدا زده بهش میگه بیا خوب شده میخاد ببینتت برا لباس دختر شون امدن بعد من گفتمش زنت هنوز خوب نشده نزار با مادرم حرف بزنه مادر دیابت داره میترسم روش بعد بهم میگه قیافت اینجور نکن منو زدتو صورت رفت دارم دق میکنم هر روز بچه شون تحمل میکنیم پیش فعاله اصن قابل تحمل نیست خیلی خسته ام نمیدونم چکار کنم 😔😔😔

🙂🖐

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وااااا چون داداششههه چون پسره باید هرکاری خواست بکننههه مادر خودشم هستاا آهه خدااا

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
وا  نمیدونم ملت چرا درک ندارن انگار بشون میگی جزام داری  خو باید رعایت کنید دیگ

خسته شدم بخدا دکتر رفتن بهشون گفته ۵ درصد مونده الان امده بهم میگه خوب شد مگه دکتری بالاشم میزنه منو 😔

🙂🖐
خسته شدم بخدا دکتر رفتن بهشون گفته ۵ درصد مونده الان امده بهم میگه خوب شد مگه دکتری بالاشم میزنه منو ...

هووف 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

وااااا چون داداششههه چون پسره باید هرکاری خواست بکننههه مادر خودشم هستاا آهه خدااا

اره چون پسره زورم بش نمیرسه منو میزنخ تا یه چیزیم میگم بچه تو ببر درس دارم یا چیزی میگه بروشوهر  کن برو از خونه اینجا خونه خودت نیست تقصير مادرمه تازه با اینکه الا حق با منه میگه ن تو ساکت شو

🙂🖐
اره چون پسره زورم بش نمیرسه منو میزنخ تا یه چیزیم میگم بچه تو ببر درس دارم یا چیزی میگه بروشوهر &nbs ...

😔💔

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

عزیزم خیلی خوبه که نگران مادرتون هستید و حرفتون هم درست بوده چون تا دو هفته ناقل هستند نظرم اینکه اگه شرایط مالی خوبی دارید از هم دور شید و براشون خونه تهیه کنید کم کم ساعتای کا پیششون هستید رو کم کنید حریم مشخص کنید برای ارتباطتون انشالله اجر کمک هاتون و تحمل هاتون با خدا باشه حتما جواب خوبیاتونو میگیرید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز