2777
2789
عنوان

با مامانم بحثم شد خیلی ناراحتم

808 بازدید | 72 پست

یه داداش ۲۱ ساله دارم ک همیشه ماشین بابامو میبره و ماشین کلا خونه نیست،یه بارم چپ کرده ماشینو،عملا انگار ماشین ندارن مامانم اینا،جلوشو هم اصلا نمیگرفتن هر چی میگفتم تا الان ک دیگه خیلی پر رو‌شده و همش سرشون داد میزنه و بی احترامی و ...،حالا ماشینو چند وقته فروختن ب همین دلیلی ک گفتم،چندبار کار پیش اومده ب شوهرم گفتن رفته با ماشین کارشونو انجام دادن شوهرمم چیزی نمیگفت ولی یه مدت خیلی زیاد شده بعد کارش ناهار خورده نخورده میرفت دو سه ساعت بعد برمیگشت،تا دیگه یه بار گفت خب چرا تاکسی نمیگیرن من حس میکنم دارن ازم سواستفاده میکنن راستش منم راضی نبودم و از همین میترسیدم ک منتی سرشون بیاد وقتی خودشون پول خرید ماشین دارن ولی ب یکی دیگه رو میزنن،دیگه گذشت تا امشب بابام زنگ زد ب یکی از فامیلاش ک ماشین داری؟میخواست بره شهر کناری،من خیلیییی دلم سوخت چون بابام همه ی زندگیش ماشین داشته،ب مامانم گفتم مامان حق بابایی نیست با این سن ب این و اون زنگ بزنه واسه ماشین،یه ماشین بخرید داداشم خودشو کشت هم ندین ماشینو یعنی چی بخاطر این همتون سختی بکشید،بعد دیگه ناراحت شد و گریه کرد گفت دیگه ما کاری ب ماشین شما نداریم انتظاری هم نداریم و اینا،گفتم بابا کی راجب ماشین ما حرف زد؟کلی میگم ماشین لازمه،گفت صلاح زندگیمونو خودمون میدونیم ب کسی ربطی نداره گفتم حالا من شدم کسی؟باشه راست میگی من خرم ک دخالت میکنم من دیگه عضو این خانواده نیستم،کلی هم گریه کرد و ناراحت شد،ولی منم خیلی ناراحت شدم بالاخره خودشون باید بدونن داماد غریبست و پسر ادم نمیشه،خب منم نخواستم منتی سرشون باشه بخدا فقط همین،از حرفای مامانم خیلی دلم شکست نمیدونم حق با کیه😔الان هم از ناراحتی مامانم جیگرم کبابه،هم خودم،مامان و بابام دوتاشون حقوق بگیرن،میتونن بخرن،اخرم بابام گفت بیخیال دیگه ما چیزی از شوهرت نمیخوایم و انتظار نداریم،یعنی تمام خوبیای این مدت شوهرمم ب باد رفت قشنگ،نمیدونم چیکار کنم

عزیزم زیادبود نخوندم 😘

ولی باتوجه به مقدمت تحت هرشرایطی احترامشان رونگه داروهای خوشبختی وعاقبت بخیری خودت❤😘😘

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤

چیزی نگفتی اخه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا حق کاملا با شماست تا همین جاهاهم لطف کردین

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
عزیزم زیادبود نخوندم 😘 ولی باتوجه به مقدمت تحت هرشرایطی احترامشان رونگه داروهای خوشبختی وعاقبت بخی ...

مرسی عزیزم،بی احترامی نکردم فقط صدام رفت بالا 😔خیلیم پشیمونم کاش لال میشدم