2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

بچه ها من این ماه کلی دارو برای بارداری خوردم

دعا کنید این ماه باردار بشم

ان شاالله همتون به آرزوهای خوبتون برسید

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها من این ماه کلی دارو برای بارداری خوردم دعا کنید این ماه باردار بشم ان شاالله همتون به آرزوه ...

الان قرآنم پیشم نیست اما یادم میمونه فردا برات میخونم ❤ایشالله با زودی زود عکس بی بی چکت رو برامون بزدری❤❤🤩

.................................................  
@ملکه_یخی2    عزیزدلم انشالله همیشه از ته دلت بخندی و هیچوقت احساس تنهایی نکنی😁❤ @z_s ...

فدااات آدم شدم عزیزم😂😘😘😍😜😘😘

ایشالله.خوشگلم❤❤❤💋❤💋🍓🍫😻🍒🌹

👑{☆&♡خدایا شکرت♡&☆}👑

@عاشق__خنده    به هر آرزویی داری بهش برسییییی❤🍫🍓💋

@momoooooo    هر آرزویی داری بهش برسی بری کنسرت خواننده ی مورد علاقت🍫🍓💋❤

@اعتصامی    هر آرزویی داری بهش برسی عزیزم❤💋🍓🍫

و در آخر همتون خوشبخت بشید و موفق  در کل مراحل زندگی🍫🍓💋❤😻🍒

👑{☆&♡خدایا شکرت♡&☆}👑
@عاشق__خنده      به هر آرزویی داری بهش برسییییی❤🍫🍓💋 @momoooooo    &n ...

مرسییییییییییییییییی😍😍😍😃😃همچنییییینن واسه توو

هر ارزویی داری بهش برسی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

سال پیش یعنی ۲۰ شهریور سال ۹۹ دوست من بر  اساس یه تصادف مسخره فوت کرد اونجوری که دکتر تشخیص داد با ضربه اولی که بهش خورده بود تمام کرده بود یعنی کمتر از یک دقیقه .

همیشه تو دلم موند بهش بگم الهی دورت بگردم بهترینارو برات آرزو دارم یا آرزو میکنم برات که شاد باشی و کلی آرزو و دوست دارم هایی که هیچوقت بهش نگفتم و نمیتونم بگم همیشه با خودم میگم اگه براش آرزوی سلامتی میکردم یا طول عمر شاید کنارم بود

هدفم از این تاپیک این بود که برای دوستاتون آرزوهای خوب خوب کنین نه تنها دوستتون انرژی بگیره بلکه خودتونم شاد باشید ❤

سعی کردم تاپیک پر از انرژی مثبت باشه اگه ناراحت شدید یا هر چی عذر میخوام .

از خدا برای تک تکتون دلخوش و تنی سالم میخوام ❤

آمین

.................................................  
اخییی مرسییی نفسممممم انشالله زندگیت به شیرینی عسل😍😍❤❤ @خاله_ریزه۰_۰    ایشالا بچت ر ...

مرسی فداتشممممم من قربون دل مهربون تو😍

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫
@ثنا99   ایشاالله حال دلت خوب باشه😘😘 @خاله_ریزه۰_۰   ایشالله بچت سالم بدنیا بیاد😘 ...

مرسی فداتشم من نفس دلم❤️❤️

اسم من مهلاس من مامان دوتا دخمل دوقلوی وروجکم به اسمای ملودی و ملورین  البته یه کوچولوی دیگه هم داره تو دلم شکل میگیره قراره اسمش بشه مارال 🤰دوست دارم بزرگ شدن بیشتر از اینکه مادرشون باشم رفیقشون باشم🙃 همدمشون 😶شریک غم و شادیشون☹️🙂 میخام اولین رفیق صمیمی بچه هام باشم و برای خوشبختی و راحتیشون هرکاری میکنم و جلوشونو برای چیزایی که میخوان با افکار پوسیده نمیگیرم🥺🤍بزرگشین زودتر تا بتونم محکم بغلتون کنم بچلونمتون🤭 می‌خوام از همین الان بدونین که یه مامان دارین که مثل کوه پشت هر تصمیمی که بگیرین هست 🤰♥️🍫
@eshqbpayanm     شوهر عزیز تر از جانم ارزو میکنم خوشبخت بشیم و ب زودی خدا یه دختر کوشولو ...

همسرم تاجه سرم

اى يكى يك دونه ى من

تو ى خورشيد خانومى

تو گرميه خونه ى من😍💙

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
@eshqbpayanm        شیدای الزایمری😂😂 ارزو میکنم لحظه لحظه ی زندگیت قرین این ...

الهى دورت بگردم

چ حس خوبى ميگيرم وقتى اينارو ميخونم

بمونين برام♥️🌻💋

اميدوارم توام برات بهترينها رقم بخوره

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
الان قرآنم پیشم نیست اما یادم میمونه فردا برات میخونم ❤ایشالله با زودی زود عکس بی بی چکت رو برامون ب ...

خدااز دهنت بشنوه عزیزم🤩🤩

ان شاالله به تمام آرزوهای خوبت برسی 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
الهى دورت بگردم چ حس خوبى ميگيرم وقتى اينارو ميخونم بمونين برام♥️🌻💋 اميدوارم توام برات بهترينها ...

😂😂وقتی بهت میگیم الزایمری حس خوبی پیدا میکنی؟؟

حق داری😌😂

خدانکنه

❤❤😍

میسی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•