leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 عنوان تیرگی دور دهان 200 بازدید | 14 پست خانما از ۲ روز قبل دور دهانم تیره شده و خشک و حالت پوسته پوسته علتش چی میتونه باشه خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دیروز | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 آب به اندازه کافی میخورین؟ صورتتون رو مرطوب می کنید؟ جفتش خیر خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
sghjklzxcvbn عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 752 کم آبی بدن آب زیاد بخور و پوستتو آب رسانی کن منم اینجور بودم انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 کم آبی بدن تجربه داشتید؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
مامان_دوقلوهای_علی عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 548 به غیر از مواردی ک بقیه گفتن خمیر دندان حین مسواک زدن روی اون قسمتا نره چون تشدیدش میکنهسعی کن قبل مسواک زدن اون قسمتا رو وازلین یا کرم بزنی مامان دو قلو ها نیستم ؛ مجردم.
sghjklzxcvbn عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 752 تجربه داشتید؟ بله عزیزم اصلاح کردم حرفمو که منم اینجور بودم ویکی از دوستان گفتن خمیر دندون نخوره اونم به شدت تاثیر داره چون خشک میکنه اون قسمت ودر نتیجه تیره میشه انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 بله عزیزم اصلاح کردم حرفمو که منم اینجور بودم ویکی از دوستان گفتن خمیر دندون نخوره اونم به شدت تاثیر ... یعنی کم آبی بدنم رفع بشه اوکی میشه؟ خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
sghjklzxcvbn عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 752 یعنی کم آبی بدنم رفع بشه اوکی میشه؟ بدن و پوست دیگه یه آبرسان بگیر هرشب بزن به پوستت انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 بدن و پوست دیگه یه آبرسان بگیر هرشب بزن به پوستت چ برندی عالیه؟من زیاد اطلاع ندارم آخه خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 عزیزم نوع پوستت چیه چرب یا خشکه من برند رویوال میزنم راکوتنم میزنم اما رویوال بهتره مختلط هست خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
sghjklzxcvbn عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 752 چ برندی عالیه؟من زیاد اطلاع ندارم آخه عزیزم نوع پوستت چیه چرب یا خشکه من برند رویوال میزنم راکوتنم میزنم اما رویوال بهتره انواع بهونه های آدم های خیانتکار😑طرفم اصلا درکم نمیکنه🙄ماخیلی وقته مثل خواهر برادریم 🤥طرفم بهم خیانت کرده🤨به زور خانواده باهاش ازدواج کردم🤨بخاطر بچم باهاشم🤥خسیسه.معتاده.به خودش نمیرسه. 😑و.... خوب💩تو دهنت تو سگ میدونی خیانت بده چرا میکنی چرا با اون طرف که میخوای بپری نمیگی من یه💩هستم که خوشی زده زیر دلم خیانت میکنم بهونه الکی میاری میندازی گردن (زن،شوهر) بدبختت(زن و مرد هم نداره) 🤨آخرم 💩💩در میاد میگید طرفم گول زد😐😐😐 انگشت وسط به جواب بهونتون🤯🤨
میکابانو عضویت: 1404/11/04 تعداد پست: 835 جفتش خیر خب دیگه عزیزم شما حداقل روتینی که برای پوستتون می تونید داشته باشید خوردن آب کافی به صورت روزانه و استفاده از کرم مرطوب کننده هست
mhzn عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1579 بخاطر غلبه سودای بدنه ، یعنی سردی و خشکی بدن زیاد شده خارش هم داره ؟؟؟
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 7401 بخاطر غلبه سودای بدنه ، یعنی سردی و خشکی بدن زیاد شده خارش هم داره ؟؟؟ ی کم خارش داره خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم