2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست
حالا که مارال عزیزم لطف کرد تگم کرد با آرزوهای قشنگش برام منم طبق قانون تاپیک بازم خود مهربونش رو تگ ...

سلام عزیزم
مرسی از محبتت از دعای قشنگت و از مهربونی و معرفتت  امیدوارم همه ی اینا که گفتی با کلی چیز خوب دیگه که خودت دلت میخواد خدا به خودت برگردونه عزیزم    

...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@timtima   هر آرزویی داری بهش برسی 🍫🍓💋

فدات شم⚘

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
سلام عزیزم مرسی از محبتت از دعای قشنگت و از مهربونی و معرفتت   امیدوارم همه ی اینا که گفتی با ...

سلام عزیز بامعرفت😍

خواهش میکنم

لطف داری مهربونم سپاس🙏⁦💐

منم بهترینها رو برات آرزومندم💙

💕از دیار خاطره انگیز دهه ی 60💞
قربووووووونت برم عزیر دلم 😍😍😍😍😍 برات هر چی دعای خوب کنم کمه 😍😍😍😍😍 عشق منی 😍😍😍😍😍😍😍

فدات گلم😍

انشاالله صد برابر انرژی دعاهای خوبت برگرده به دل مهربونت💙 

💕از دیار خاطره انگیز دهه ی 60💞

سلام

عزیزم چرا قفل کردی تاپیکتو

ترکیدم.. اوووف

بنظر وقتی قراره بیاد خونتون، هرچی دارین بذارین تو کمدی جایی و درشو قفل کنین. اسفند دود بدین و تو خونه بگردونین. صدقه بندازین و چهار قل و آیت الکرسی بخونین همتون. دیگه خیالتون راحت باشه.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
@ملکه_یخی2    عزیزدلم انشالله همیشه از ته دلت بخندی و هیچوقت احساس تنهایی نکنی😁❤ @z_s ...

بخدا بیمعرفت نیستم خاهرم از حساب کاربریم اومده بود بیرون هرکاری میکردم نمیتونستم برگردم باز عشخم

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
 بخدا بیمعرفت نیستم خاهرم از حساب کاربریم اومده بود بیرون هرکاری میکردم نمیتونستم برگردم باز عش ...

باش

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)