2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

ارزو میکنمم همیشه حاله دلتون خوب باشهو در مسیر ارزوهاتون موفق و سربلند باشی 😍😘

@king12  

@moon___sa  

@تنها000  

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کسیو نمیشناسم..کسی هم منو..پس واسه همه خنده از ته دل آرزو میکنم...سفره هاتون پربرکت دلهاتون شاد تنتون سلامت

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
😂😂🤦🏻‍♀️ یعنی الان چی ؟😶😂 اسی ؟😐😶

وایی بخدا شوخی بود البته تورو به اون شبیه نکردم الان نگاه کردم دیدم جمله جا انداختم شدمنده اتم😶

شدی نفر دوم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

.................................................  
من کسیو نمیشناسم..کسی هم منو..پس واسه همه خنده از ته دل آرزو میکنم...سفره هاتون پربرکت دلهاتون شاد ت ...

آمین ایشالله برای خودتم قشنگم❤

@گونای66     امیدوارم سماور زندگیتون همیشه بجوشه و چایی عمرتون حسابی دم بکشه و قند ...

😁😁🌹🌹🙏🙏

مرسی عشقم

ان شاالله شماهم همیشه برای عشقت جذاب بمونی

دخترررررجذاب

ان شالله همیشه شاد وپرانرژی وسلامت بمونی 🌹💖💖💖💖💖💖💖💖

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

من هیشکیو نمیشناسم....

اول آرزوم اینه آقا امام زمان زودتر ظهور کنند💜🙃....

ولی خب برای دخترایی که توی این سایت هستند ومثل خودم منتظره جواب و نتیجه‌ی مصاحبه هستند آرزو میکنم هممون قبول بشیم ان‌شاءالله  💜.....

شاعری دیدم‌ هنگام خطاب،به گل سوسن می‌گفت«شما»🌺
@fesgheli1377     سلامتی فندقت😍

قربونت بشم عزیزم ان شاالله به زودی حاجت روایی خودت

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

@mona8960  

@نیلوفر،جون  

@الهه_مادرعلی  

امیدوارم موفق باشید و ب همه خواسته هاتون برسید😍😘🙂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
من هیشکیو نمیشناسم.... اول آرزوم اینه آقا امام زمان زودتر ظهور کنند💜🙃.... ولی خب برای دخترایی که ...

آمین❤

از خدا برات بهترینارو میخوام ایشالله همیشه دلت خوش باشه وتنت سالم❤