2777
2789
عنوان

من یه مشکل بزرگ با ازدواج دارم

450 بازدید | 51 پست

از اول بگم ۱۹ سالمه 

نمیگم میخوام ازدواج کنم این مشکلو دارم 

کلی در کل وقتی به ازدواج فکر میکنم این میاد تو ذهنم پشیمون میشم

اونم کار خونس وقتی فکر‌میکنم مث مامانم باید خونه‌تمیز کنم غذا بپزم‌ میگم حال و حوصلشو ندارم اونم تا چندین و چند ساال باز اگه یکی دو ماه بود میشد یه کاریش کرد

به همین برکت خونمو گند میگیره 

😐

خیلی حس گندیه 

شاید درست نتونستم این حسو با کلمات ادا کنم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن

ازدواج یا کار خونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ازدواج کنی کم کم عادی میشه برات🥴

جدی ؟

تجربشو داشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید مادرت زیادی روی کار خونه سختگیر بوده که ترسیدی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.