2777
2789
عنوان

من یه مشکل بزرگ با ازدواج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 51 پست

من یه مشکل بزرگ دیگ دارم.... 😬🤦🏻‍♀️

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی مجبور باشی انجام میدی چون داری توی اون خونه زندگی میکنی و هیچکس جز خودت و همسرت نیست ک تمیز کنه(اگه خدمتکار نداشته باشی) 

منم مثل شما فکرمیکردم تا زمانی ک مستقل شدم و خودم همه کارارو کردم

من مجردی دست ب سیاه و سفید نمیزدم.  الان با دو تا بچه از صبح تا شب در حال تمیزکاریم ولی خونم همیشه نامرتبه.  از ترس کرونا جرات نمی‌کنم تمیزکار بگیرم کمکم کنه

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

من بدتر از تو بودم الان عادت شده برام و از همسرمم خیلی کمک میگیرم همش بهم میگ تتبلی تو🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه عاشق باشی کار خونه برات با ارزش ترین کار دنیاست.برای من که خدارو شکر اینجوریه.فکر می کنم که این نهار رو عزیزانم می خورن.یا تو خونه تمیزم راحتن حسیه که عالیه.

البته واقعا یه روزهایی حالش نیست.خوب اون روزها استراحت می کنم.فیلم می بینم و ...

با خواستگارت صحبت کردی بگو کارای خونه همکاری و مشارکتی.... بعد هم بچه آوردی بچه همکاری کنه.. به مامانای خودمون نگاه نکن ک یک تنه همه رو حریف هستن..منم مثل خودتم.  همسرم کمک میکنه خیلی......

منم مث خودت بودم به حدی که مادرم ظرف غذامو جمع میکرد..اما کارای بیرون خونه رو عاشقش بودم..بعد ازدواج عاااااشق کاری خونم شدم چون خونوادمو دوس دارم..خستگی هم داره اما خیلی لذت بخشه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

من هنوز عادت نکردم

از بس کار نکردم و همه چیز اماده و مهیا بود عادت کردم به کار نکردن

الانمم در فکر اینم تمیز کار بگیرم برای خونه

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

2790
2778
2791
2779
2792