2777
2789
عنوان

من یه مشکل بزرگ با ازدواج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 51 پست

عه منم همین فکرارو میکنم😂

تازه این فکرارو هم میکنم ک حاملگی چقد سخته زایمان بدتر

تربیت بچه

شستن پی پی بچه🤮تا میای غذا بخوری یا شیر میخاد یا پوشکو باید عوض کنی

و همه اینااا

بعد از اون طرف غذا بمزی همش ظرفا رو خودت باید بشوری😑

سلام عزیزم اصلاااا اصلاااا نگران این موضوع نباش.منم اوایل همینجوری فکر میکردم ولی الان که انقدر اوقات بیکاری دارم نمیدونم چیکار کنم .شما تنها کاری که میخواین بکنین اینه حالا بستگی داره اونموقع ساعت کاری همسرت چجوری باشه یکی دو ساعت زودتر قبل اینکه بیاد بیدار میشی غذا درست میکنی دیگه بیکاری تا شب خونه هم میخوای تمیز کنی شاید در هفته دو بار یا سه بار بخوای تمیز کنی که به دو ساعتم کشیده نمیشه .من به این نتیجه رسیدم هر موقع همون موقع کاراتو انجام بدی هم خونت همیشه مرتب هم حجم کاریت خیلی کمتر قبل میشه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مامانم میگه ظرف بشور زورم میاد میگم خونه خودم ظرف میشورم

من همینجوری بودم ولی الان تو خونه خودم اگر خونم به هم ریخته باشه اعصابم خورده باید حتما تمیز کنم 

کلا ازدواج اشتباهه نکن کاش فقط غذا بود مشکل ازدواج همه چی هس یه روز مادر شوهر اعصابتو خورد نیکنه یه روز پدر شوهر یع روز خوده شوهر یه روز جاری بعد خیانت ها بی احترامی ها فلان کس فلان کارو کرد فلان کس راجبم فلان چیزو گفت واقعا بیکارین

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

منم همینطور بودم. ولی وقتی با کسی ازدواج میکنی که عاشقشی، هر دوتون دوست دارید بهترینها برای عشقتون باشه. از غذای خوب تا خونه تمیز و هر چیز دیگه. و مطمئنا قرار نیست کل بار زندگی روی دوش شما باشه. 

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
حق داری  منم ۵ ساله مزدوجم وومتنفرم ازرکار خونه و اشپزی و ....🤢

و من 😂😂😂🥵🥵🥵🥵

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋

تنها نیستی 

شاید باورت نشه ولی من فک میکنم ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

تو خونه ی خودم بهتر کار میکنم خونه مال خودمه هر کاری بخوام انجام میدم😐

رفتم ظرفا رو بشورم مامانم پرید ویط اونجا اونجا قشنگ بشور اون گوشه اهاا بیشتر مایع بزن یه کاری دادم دستتا

منم ظرفا رو ول میکنم میگه 

یه بار اومد ظرف بشوره ها😐😑😑😑😑

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
عه منم همین فکرارو میکنم😂 تازه این فکرارو هم میکنم ک حاملگی چقد سخته زایمان بدتر تربیت بچه شستن ...

مادرا انققدددد عاشق بچشونن که اصلا شستن پی پی به چشم نمیاد..تا مادر نشی نمیفهمی

..اگع عاشق زندگیت باشی همه چی شیرینه هرکاری

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
من فقط با اشپزی مشکل دارم وگرنه حاضرم ساعت ها ظرف بشورم و تمیز کاری کنم

من برعکس توووو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😂😂😂خونه خودت چیز دیگن لذت میبری از تمیز کردنش 

من چرا نمیبرم؟ اسی منم مثل توام از کار خونه متنفررررررم. هفته ای یبار مامان و خاهرم میان جارو میکشن . من بیزارررررررم از گرد گیری بشور بساب. البته چون طبقه پایین مادرشوهرمیم شاید دلم به کار نمیره

turk girl ملوسک نانازم شناختین که❤؟! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای یکسان بودن حقوق زن و مرد است. 👫 فیتنس کار بودم که الان بخاطر پسرکوچولوم ورزش و عشقم هولاهوپ رو گذاشتم کنار ولی شما همچنان ادامه بدید اکی🎉🤸‍♀️؟! جدید نیستم سه ساله اینجام چهاربتر تعلیق شدم🤭💪
مادرا انققدددد عاشق بچشونن که اصلا شستن پی پی به چشم نمیاد..تا مادر نشی نمیفهمی ..اگع عاشق زندگیت ب ...

اره بهم میگن همه این حرفو🙄ادم تا تجربشون نکنه نمیتونه نظر بده😅

اما اگ به من باشه من پی پی نمیشورم😅😂میدم باباش بشوره😂

2790
2778
2791
2779
2792