2777
2789
همون طور که از ظاهر خواستگارت معلوم بود کمی چطور آدمیه.‌ ظاهر یه مرد خوب هم تا قسمتی مشخصه  ب ...

اوهوم،همینش سخته که باید زمان بدی تا مشخص بشه..ولی با این تجاربی که الان دارماگه یه روزی بخوام نامزدکنم دیگه حسمو پنجاه درصدشو میذارم رو این مبنا که شاید نشه،که از اول بدونم این زمان برای عاشقی نیست بلکه برای انتخابه..این سری خیلی ساده دل بستم ووهمش عاشق شدم.

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اوهوم،همینش سخته که باید زمان بدی تا مشخص بشه..ولی با این تجاربی که الان دارماگه یه روزی بخوام نامزد ...

باور کن شما الان خیلی تجربه است زیاد شده. شاید بتونی حتی از ظاهرم بفهمی طرف تقریبا چطور آدمیه. 

نمیگم همه آدمای قد و هیکلی خوب نیستن.بلکه من مردای قد کوتاه دیدم که بعدا مشخص شده فاسد بودن.

منظورم روح ادماست که تا حدودی تو چهره نمایان میشه. 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای زنده بودنت ارزش قایل باش. این همه گریه و فک کردن به گذشته و ...... فقط روحتو تاریک می‌کنی 

هر روز زندگی فرصتی برای عبادت و بندگی خداونده. و هزاران کار دیگه تا روحت بزرگ و زیبا بشه. پس این دایره تاریک و پر از غم از خودت دور کن. 

تو لایق یه زندگی خوب هستی پس براش تلاش کن.

خودتو لایق بهترین ها بدون. بهترین همسر بهترین زندگی بهترین بچه ها.

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

نکته دوم اینکه من شخصیت آدمایی مثل مجید رو خوب میشناسم شخصیتایی که خودشون اشتباه میکنن ولی ورق رو طو ...

نه..من الان که به قضیه نگاه میکنم به اونم حق میدم...

اونم دوست داشته بین خودمون اون مشکل حل بشه..حتی بابای من هم خبر دار نشه..و حریم خصوصیمون حفظ بشه..برای همین میگفت باورم رو بدگردون..حریم خصوصی براش همیشه مهم بوده..برای من هم مهم بود اما خب اشتباه کردم...

و اینکه من ده بار صد بار بهشگفته بودم عاشقتم..اونم انتظار داشت مثل یک دختر عاشق در برابر مزاحمت های روابطش کنارش باشم..یا بهش کمک کنم اونا رو کنار بذاره...منتها من بهش می گفتم عاشقتم ولی منطقی میخواستم این مسئله رو بررسی کنم..

حالا نمیتونم همه چیز رو بگم..اما میخوام بگم به نظرم اونم انتظاراتی داشته که باورش رو خدشه دار کرده..

کمال طلب هم بوده و هست و به همین دلیل هم بود رفتارش.

اون حرفت هم که میگی کاری میکنن تو مقصر باشی اره درسته،ولی مثلا لم رفتاری مجید اینه که تا زمانی که ی حرف و مشکل بین خودمون بود هم یارو همراه بود هم به قول خودش غلام حلقه به گوش...اما وقتی دیگه از دستمون خارج شد این رفتار رو کرد..مردا اینجوری غرورشونو میخوان ارضا کنن

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نکته دیگه اینکه هیچوقت هیچوقت هیچوقت با هرکس وارد رابطه شدی به دوستش زنگ نزد در هر شرایطی هیچ وقت ه ...

در این مواردم درسته..مرسی 

سلام دوست عزیز منم داستانتو خوندم‌ بعنوان یه زن متاهل و خانه دار نظرمو دوست داشتم بگم. همیشه دنبال ...

تنها چیزی ک دلمو میسوزونه اینه که جوری رفتار نکردم که مجید خودش دوستانه اینچیزا رو بهم بگه و درجریانم بذاره...اون میخواست درست زندگی کنه بعد این همه سال و اگ واقعیت رو بهم میگفت و نمی ذاشت خودم با همه چی رو ب رو بشم،با کمک مشاور و خودش و خودم..حاضر بودم ریسک کنم و پاش بمونم.

اما خب دیگه بایهویی فهمیدن من و اشوبی که شد همه چی بهم ریخت.

علتشم این بود ک مجید میترسید از واکنشم..چون اسفند ماه ک راستشو گفته بود خیلی بد واکنش داده بودم ترسیده بود ک بخواد حقایقو بگه و من ترکش کنم..و اینکه مردا دوست دارن برای زن زندگیشون کامل باشن و خانمشون همه گذشتشو ندونه تا یجورایی هم اعتماد کنن به شوهرشون هم غرور و شخصیتشون پیش چشم زنش کامل باشه.

باور کن شما الان خیلی تجربه است زیاد شده. شاید بتونی حتی از ظاهرم بفهمی طرف تقریبا چطور آدمیه.  ...

اره تجربم زیاد شده..

ولی جدا ظاهر، باطن رو مشخص نمی کنه...من الانم به مجید نگاه کنم نمیتونم بگم مثلا روحش رو چهره اش اثر داره...

تنها چیزی ک دلمو میسوزونه اینه که جوری رفتار نکردم که مجید خودش دوستانه اینچیزا رو بهم بگه و درجریان ...

اتقاقا اینجوری فک نکن. 

این اتفاقات در هر صورت رخ میداد. چون گذشته اون هیچ وقت رهاش نمی‌کرد و عذاب وجدان کارای که کرده بالاخره سر راهش قرار می‌گرفت.

در واقع منظورم اینه که نمیشه با یه زن هشت سال رابطه داشته باشی و رهاش کنی و بعد بتونی درست زندگی کنی. 

برای همینه که همیشه میگن جوری زندگی کنین که نترسید عواقب کاراتون سر راهتون قرار بگیره. 

برای زنده بودنت ارزش قایل باش. این همه گریه و فک کردن به گذشته و ...... فقط روحتو تاریک می‌کنی  ...

درسته..ولی واقعا باید روحم با این تجربه کنار بیاد..سوگواریمو پشت سر بذارم...واقعیت موجود اینه که من خیبلییی خیلییی دوسش داشته و دارم..باید زمان بگذره تا عقلم،قلبم رو قانع کنه...

در واقع اون خانم قبلی که با یه مرد در رابطه بود و برات داستانشو گفت هم دقیقا منظورش همین بود که گاهی یه رابطه به دوران زندگی متاهلی هم کشیده میشه. 

اتقاقا اینجوری فک نکن.  این اتفاقات در هر صورت رخ میداد. چون گذشته اون هیچ وقت رهاش نمی‌کرد و ...

دوستشم حرف شما رو میزد که این ماجرا عواقب کارای خودشه...

ولی خودش کلا ادمی نیس که عداب وجدان داشته باشه و اینها..میگفت من همه این سالا هم به خود این دخترا و هم به خانواده اش گفتم که نمیخوام باات ازدواج کنم..پس از تعهدش خارج بودم دیگه و خودش مونده...

البته قبول دارم مجید باید دکش میکرد جوری ک این دو دختر برن دنبال زندگیشون..ولی خب پسرا منفعت طلبن

در واقع اون خانم قبلی که با یه مرد در رابطه بود و برات داستانشو گفت هم دقیقا منظورش همین بود که گاهی ...

اره درسته...منم از ترس همین مسیله و اینکه نکنه با کوچکترین بحث و مشکلی یاد گذشتش کنه اونقدر بین عقل و قلبم درگیر شدم..

ولی اگه همه ادما انسانیت رو در نظر بگیرن دنیا بهشت می شد.

دوستشم حرف شما رو میزد که این ماجرا عواقب کارای خودشه... ولی خودش کلا ادمی نیس که عداب وجدان داشته ...

اونا  رابطه جنسی داشتن. یعنی من متاهلم اینجوری برات بگم که رابطه جنسی چیزی نیست که به این اسونی مردا بتونن ترکش کنن 

مخصوصا رابطه ی که دونفر توش ازدواج نکردن. چون اون رابطه پر هیجان تر و زنده تر هستش .

مجید تا وقتی زنده ست نمیتونه از این رابطه خارج بشه. زنم بگیره بعد مدتی رابطه ش عادی بشه دوباره دلش همون قبلی ها میخواد 

حتما با مردی ازدواج کن که اینجور تجربه ها نداشته باشه. چون روابطش با شما براش اولین رابطه میشه و این خیلی خوبه 

اونا  رابطه جنسی داشتن. یعنی من متاهلم اینجوری برات بگم که رابطه جنسی چیزی نیست که به این اسونی ...

اره حرفت درسته...مشاوره هم که رفتم قبل از اعلام تصمیمم اون زمان،همین حرف رو زد..

گفت ممکنه حتی حسی که تو یک رابطه با تو داشته رو نتونه باز با خودت تکرار کنه...و حالا ممکنه که بخواد مثلا اون هیجانی که تو رابطه با دوستش داشته با تو تجربه کنه..که نشدنی هست.

ولی از طرفی هم میگن از رابطه جنسی نپرسید..بعضی چیرا رو واقعا نمیشه متوجه شد..من سر این ماجرا خیلی نگران اینده ام.

اونا  رابطه جنسی داشتن. یعنی من متاهلم اینجوری برات بگم که رابطه جنسی چیزی نیست که به این اسونی ...

رابطه اشون،رابطه از پشت بوده تازه..😬😬😬🤦🏻‍♀️