2777
2789
این داستانو گفتم که بگم رابطه مجید ممکن بود حتی بعد از ازدواج و بچه دار شدن هم ادامه پیدا کنه و بدی ...

به نظرم شما خیلی خیلی مقصر هستی تو تخریب رابطه اون اقا و همسرش ـ.متاسفم که اینقدر رک گفتم...اما شما هم پیگیر اون اقا هستی...چونکه سالها حاضر شدی باهاش دوست بمونی اونم به قول خودت بدون دلبستگی و چون فقط بهتون خوش میگذشته!!!

داری خودتو گول می زنی که پیگیر اون اقا نیستی...تو اگه واقعا ازکارت پشیمون بودی پس خطتو عوض میکردی که حتی بهت مسیج هم نده...یاکامل بلاکش می کردی..تو حتی در باطن پشیمون هم نیستی

!!!!!

خودخواهانه کار اشتباهتو ادامه دادیو میدی 

امیدوارم خدا ببخشه تو رو 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

به نظرم شما خیلی خیلی مقصر هستی تو تخریب رابطه اون اقا و همسرش ـ.متاسفم که اینقدر رک گفتم...اما شما ...

من نخاستم قضاوتم کنی فقط خاستم داستانم تعریف کنم که بدونی ممکنه زندگیت چطور بشه 

من مثل دوست دخترای محید نبودم که بخام علنی زندگیش رو به هم بزنم هیچ وقت التماسش نکردم و هیچ وقت نخاستم باهاش ازدواج کنم دوست دختر مجید ۳۸ سالشه و من اون زمان ۲۱ سالم بود

من از زمانی که به خودم اومد با اینکه خیلی اصرار میکرد و حتی تا دم در خونمون هم میومد نرفتم ببینمش و کم کم رابطمو کم کردم و حالا شاید در حد ماهی چتد تا مسج باشه

در حالی که مجید رابطه جنسی هم داشته و به اینم فکر کن شاید بعد ازدواج اگه دوستش ادامه داشته باشه رابطه جنسی متعددش هم ادامه داشته باشه

در مورد خطم هم من بخاطر شغلم و دوست و آشنا دلیلی نمیبینم خطم عوض کنم و فکر میکنم اینقد توانایی دارم که بتونم پای تصمیمی که گرفتم وایسم نه مثل تو که به لحظه میخاستیش یه لحظه پشبمون میشدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز منم داستانتو خوندم‌ بعنوان یه زن متاهل و خانه دار نظرمو دوست داشتم بگم.

همیشه دنبال رابطه و ازدواج با مردی باش که بتونی همه جوره بهش اعتماد کنی .حتی اگه به شب خونه میاد کوچکترین نگرانی نداشته باشی. کسی که هی وقت گوشیشو چک نکنی. 

اگه با به مرد صادق و متعهد ازدواج کنی اونوقت میفهمی که چقدر زندگی متاهلی و عاشقانه لذت بخش و زیباست. 

این آقا مجید هیچ وقت نمیتونه همسر مناسبی برای شما یا کسی دیگه باشه چون سالهاست جوری زندگی کرده که دیگه به اون شیوه زندگی عادت کرده. شیوه زندگیشون خانواده و اطرافیانش نمی‌پسندن. ولی دیگه سنش جوری هست که اخلاقیات و سبک زندگی عوض کردن سخت شده 

به خودت برای شناخت مردا و  خواستگاری دیگه فرصت بده. شما دختر خوبی بودی. شاید یه  مرد دیگه خداوند برات فرستاد تا زندگیت زیبا و شاد بشه. 

هیچ وقت درای زندگی روی خودت نبند. از سختی ها برای قوی تر شدن استفاده کن. اگه مشت زندگی تو صورتت خورد دوباره سرپا وایسا و حرکت کن. جا نزن. 

روزهای زیبای زندگیت صرف زنده بودن کن. نه فکرای پوچ و بیهوده که روحتو مسموم می‌کنه 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

گفت همش فکر بچه ها هست باید من اولویتش باشم چاق شده بهش گفتم خب تو خودت ازش نخاستی تو ازش بخاه تو ز ...

همین هم که تلفنی بازم بعد از اینکه بهش گفتی میخوای ازدواج کنی تماس گرفته و شما جوابشو دادی،خودش نشون میده که طرف مقابل شما کلا متعهد نیست...شما هم متعهد نخواهی بود حتی در اینده اگه متاهل بشی..

چونکه خیلی راحت با گفتن اینکه من که پیگیر نیستم اون ززنگ میزنه..به کارت ادامه میدی و همه چی رو گردن اون اقا میندازی..در صورتی که شما ها همدستین...

اون زنگ بزنه...تو چرا تحویل بگیری؟

اون زنگبزنه..تو چرا جواب بدی؟

گوییم خطتوب هردلیل عوض نمیکنی..بلاک هم نمیتونی بکنی؟

چقدر خودتو گول میزنی...

الان قصه من رو خوندی؟

اگه هر کدوم ازبچه های این اقا متوجه ارتباطش با شما بشن و اسیبی ببینن،شما مقصری...

کاری به اسیب هایی که به رابطش با خانمش و بچه هاش زدی ندارم...

واقعا به خودت بیا!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

سلام دوست عزیز منم داستانتو خوندم‌ بعنوان یه زن متاهل و خانه دار نظرمو دوست داشتم بگم. همیشه دنبال ...

مرسی دوست خوبم از وقتی که گذاشتی و برام نظرتو نوشتی و مرسی از توصیه هات❤

همین هم که تلفنی بازم بعد از اینکه بهش گفتی میخوای ازدواج کنی تماس گرفته و شما جوابشو دادی،خودش نشون ...

😂😂😂

میگم که ما باهم در ارتباط نیستیم

تو خودت فکر مشکل خودت باش و به خودت بیا

پشیمونم بابت وقتی که برات گذاشتم و هم خاطراتت خوندم و هم پست گذاشتم

بشین برای کسی که نخاستت گریه کن و خودت بکش 😂

من نخاستم قضاوتم کنی فقط خاستم داستانم تعریف کنم که بدونی ممکنه زندگیت چطور بشه  من مثل دوست د ...

من میخوام بهت تلنگر بزنم نه قضاوت، خودتو گول میزنی با گفتن اینکه  توانایی دارم پای تصمیمم بمونم!!!!!!

تو اگه پای تصمیمت مونده باشی ب هیییییییچ وجه تلفنشو وپیامشو جواب هم نمیدی..بلاک میکنی و تمام...شاید علنی زندگی اون اقا رو به هم نزدی ولی در بطن معنای خیلی کارات همینه..حتی الان که فکر میکنی پای تصمیمت موندی!!!

من تکلیفم با دلم مشخص بوده همیشه..دلی میخواستمش..عقلم نهیب زده که مناسبت نیست...و به خودم زمان دادم تا عقلم،دل و احساسمو قانع کنه..مگه اینکه مجید خودش برگرده که قبولش کنم!!!

پس نگو یه لحظه میخواستیش ی لحظه نه..همین الانم دوماه و نیمه که پای تصمیمم موندم کامممل..و حتی یه پیام هم نفرستادم..پیامای خواهرشم مختصر جواب دادم در حد یه دوست!

در اخر ممنون که وقت گذاشتی و خوندی و برام نظر دادی🌹🌹🌹

من نمیخوام قضاوتت کنم خوااهرانه قصدم اینه بهت تلنگر بزنم..نکن اینکار رو..دوست داری فردا روز کسی اینطوری کنه وسط زتدگیت با شوهرت؟!

مرسی دوست خوبم از وقتی که گذاشتی و برام نظرتو نوشتی و مرسی از توصیه هات❤

خواهش میکنم.‌

در رابطه با اون خانم که گفته با مردی بعد ازدواجم دوست بوده.

من حرفهای شما قبول دارم.

چون با اینکه خودم متاهل هستم همسرم تقریبا یه همچین کاری با من کرد و با دختر خانومی دوست بود.

واقعا برای همچین دخترای که تو رابطه با مرد متاهل میمونن. و ضربه های روحی به خانومش میزننن متاسفم. چون اون خانوم میفهمه بعد یه مدت شاید نتونه ثابت کنه ولی روحش همیشه زجر می‌کشه. 

برای همینم بهت گفتم با مردی که خیلی صادق و متعهد باشه ازدواج کن.

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

😂😂😂 میگم که ما باهم در ارتباط نیستیم تو خودت فکر مشکل خودت باش و به خودت بیا پشیمونم بابت وقتی ...

من این پیامو شما رو نخونده بودم و جواب دادم به شما پیام بعدیمو

امیدوارم پیام بعدیمو که میخونی،یکم فقط یکم تجدید تظر کنیتو حرف زدن و برخورد و منشت..دوست خوبم🌹

😂😂😂 میگم که ما باهم در ارتباط نیستیم تو خودت فکر مشکل خودت باش و به خودت بیا پشیمونم بابت وقتی ...

پیام دوستمون ت 87 روهم بخون..برای شما نوشته!!!!!

من فکر خودم،قلبم حسم و زندگیم هستم..مرسی یاداوری کردی 🌹😌

ما تا روز اخر به هم ابراز عشق کردیم،روزی که رفته وسایلشو از بابام بگیره حتی به بابام گفته من دوسش دارم هنوز اما میدونم که ذهنیت هایی که از هم داریم باعث طلاق میشه در اینده و بهتره الان جدا شیم!

به هر حال شایدم نظر شما درست باشه و اون منو نخواست

اما من مراحل سوگواری رابطم رو به قول شما با گریه کردن و خودکشی برای کسی ک منو نخواست میگذرونم و روزی که کامل زخمای این رابطه خوب بشه و کامل کامل تو روح و جسمم تموم بشه سوگواریم...

در یک رابطه دیگه رو به روی خودم باز میکنم.. چون برای خودم روحم رابطه هام و یه مردی که میخواد بیاد تو زندگیم ارزش قائلم

🌹😊

راستی..خودت نوشتیکه بعد از اینکه بهش گفتیداری ازدواج میکنی،بازم بهت زنگ میزده و هنوووووووزم پیام میده...پس نگو درارتباط نیستیم!

به این فکر کن ک کوچکتدین ارتباط و جواب دادنت هم گناهه هم مشکل برای خودت و زندگی اون اقا!

خواهرانه بگم اثر میذاره تو زندگیخودت...خیلیوقتها قفل و گره هایی ک تو زندگیمونه نتیجه این چیراست..بی طرف میگم اینو.

خواهش میکنم.‌ در رابطه با اون خانم که گفته با مردی بعد ازدواجم دوست بوده. من حرفهای شما قبول دارم. ...

برای اون دوستمون خیلی پیام نوشتم،نمیخواستم دلشو بشکنم فقط میخواستم تلنگری بشه براش..

ما ادما معمولا خوب خودمونو گول میزنبم..هممون هم همینیم..منم هستم..هممونم اشتباه میکنیم.

بگذریم

متاسفم بابت تجربه ای که داشتی...اگه دوست داشتی بگو مشکلت حل شد یا نه و چه واکنشی نسبت بهش و راه حلی براش داشتی؟!

البته اگه اذیت نمی شی و دوست داشتی

و اینکه گفتی با مرد صادق و متعهد ازدواج کن..راستشو بخوای نمیدونم چطوری باید بررسی کنمو چه فاکتورایی رو از خواستگارامو که متوجه بشم  واقعا متعهد و صادقه؟!

همون طور که از ظاهر خواستگارت معلوم بود کمی چطور آدمیه.‌

ظاهر یه مرد خوب هم تا قسمتی مشخصه 

بعد رفتار یه مرد نامناسب هم بعد مدتی مشخص میشه. از خواسته هاش از چشم چرانی و از حرکات و رفتارش 

یه مرد خوب هم از رفتارش میشه فهمید که باطنش چطوریه 

کلا همه چیز بعد مدتی مشخص میشه. 

اون خانم نصف از زندگیشون صرف رابطه با مردی کرد که زن داشت.و حالا باید نصف دیگشو اگه ازدواج کنه از این بترسه که نکنه مثل داستان خودش همسرش با کسی دیگه هم رابطه داشته باشه. و همون اتفاق براش بیافته.

کلا زندگی یه فرصته برای زنده بودن و یک بار به هر انسانی داده میشه. هیچ وقت صرف کارای بیهوده و نا مناسب نباید بشه 

هزاران راه برای تعالی روح بشر وجود داره.