2777
2789
رابطه اشون،رابطه از پشت بوده تازه..😬😬😬🤦🏻‍♀️

ببین صادقانه بهت بگم. مجید اگه اینجور تجربه های داشته. برای شما خیلی بد میشود. چون یه شوهر هیکلی مصیبت میشود که مدام رابطه های دردناک از پ ش ت باید باهاش تجربه میکردی 

فک این مرد از سرت بیرون کن. با مردی زندگی کن که شما اولین تجربه جنسیس باشی. بهت قول میدم زندگیت اینجور خیلی قشنگ میشه 

نمیدونی با مرد.  ح. شر .ی   مثل مجید زندگی کردن چقدر سخته تمام روح و روانت از بین میبره.‌

کاری با حرف مشاوره ها ندارم. از رو تجربه میگم خیلی هم با اینجور مردا ازدواج کردن بده. و افتضاحه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

یعنی تو رابطه از پ ش ت میدونستی بازم عاشقشی. ؟؟؟؟

حالت بهم نمیخوره آ ل ت تناسلی که مدام رفته تو مقعد یکی دیگه بره درون شما 

از نظر بهداشتی هم از نظر روحی حال بهم زنه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو رابطه از پ ش ت میدونستی بازم عاشقشی. ؟؟؟؟ حالت بهم نمیخوره آ ل ت تناسلی که مدام رفته تو مقع ...

واضح نگفته بود...ولی خب گفته بود ک این فانتزیمه و دوست دارم با هم تجربش کنیم..و از اونجایی کگفته بود من دختری اون خانومو نگرفتم فهمیدم حتما چنین رابطه ای باهاش داشته...وبله من با دانستن همه چیز علاقم سر جاشه..شاید حماقته

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

اسی من از چند دید نظرم میگم اول اینکه من خودم دهه شصتی هستم متولد ۶۷ هستم کلا شخصیت دهه ۶۰ با ۷۰ خی ...

شما خیلی عالی نظر دادین اینجور آدما آدمو پیر میکنن درسته خودتون متاهلی الان یا مجرد؟

اسی من از چند دید نظرم میگم اول اینکه من خودم دهه شصتی هستم متولد ۶۷ هستم کلا شخصیت دهه ۶۰ با ۷۰ خی ...

واقعا من شوهرم اینجوریه مردی که همه چی رو پنهون میکنه همیشه منو مقصر تمام اتفاقات خودش میدونه واقعا شما خیلی تجربه داری

واقعا من شوهرم اینجوریه مردی که همه چی رو پنهون میکنه همیشه منو مقصر تمام اتفاقات خودش میدونه واقعا ...

اره ادمای اینجوری سهخه تعامل باهاشون..و زود رنجن عمدتا

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

واضح نگفته بود...ولی خب گفته بود ک این فانتزیمه و دوست دارم با هم تجربش کنیم..و از اونجایی کگفته بود ...

شما خدا خیلی دوستش داشته ولی انگار نمی‌بینی 

میدونی چقدر مریضی از قبیل ایدز . و زگیل تناسلی و ....

و حتی مریضی های که باعث میشه قسمتی از رحمت برداری یا هیچ وقت مادر نشی از طریق همین افرادی که رابطه های زیاد و پر خطر دارن ممکن به یه دختر بی گناه منتقل بشه 

اگه کمی تحقیق اینترنتی کنی به عمق اینجور فاجعه ها پی میبری

شما خدا خیلی دوستش داشته ولی انگار نمی‌بینی  میدونی چقدر مریضی از قبیل ایدز . و زگیل تناسلی و ...

اره متاسفانه اونقدر من درگیر حسم کلا دوست دارم نبینم...

اون زمان که راجع به این چیزا حرف زدیم گفت هر ازمایشی لازم باشه میدم و بریم دکتر و ارولوژیست و اینا تا خیالت راحت بشه و بعد ازازدواجم که دیگه ایمنه همه چی چون خودم و خودتیم.

اره متاسفانه اونقدر من درگیر حسم کلا دوست دارم نبینم... اون زمان که راجع به این چیزا حرف زدیم گف ...

این یه روانشناس به زور میومد. چه برسه آزمایش و .....

شما متاسفانه من نگاه کردم. هر چقدر کسی تاپیک گذاشته. شما اینقدر خسته ش کردین و حرف خودتون زدین. آخرش خسته شده رفته. 

موفق باشی

اگه میدونستم این پسره اینقدر ک و ن ی بوده هیچ وقت زمان نمی‌ذاشتم داستانتو بخونم 

چطور میتونی از همچین آدمی خوست بیاد. و بگی عاشقی 

حالم به هم خورد.

اگه میدونستم این پسره اینقدر ک و ن ی بوده هیچ وقت زمان نمی‌ذاشتم داستانتو بخونم  چطور میتونی ا ...

من به امید اینکه یه حسه که میگذره موندم تا عقلم،دلمو قانع کنه..و هیچ وقت بهش توهین نمی کنم...بالاخره یه روزی انتخابم بوده..بهتره هر چی هست احترام بذارم به حسای اون زمانم و به راهم ادامه بدم و از چیزایی ک یاد گرفتم تجربه کنم.

این یه روانشناس به زور میومد. چه برسه آزمایش و ..... شما متاسفانه من نگاه کردم. هر چقدر کسی تاپیک گ ...

برداشت شما این بوده دوست خوبم...همین پیاما و صحبت های دوستام در اینجا کلی بهم کمک کرده و در این فراز و فرود صحبت ها از تجربیاتشون استفاده کردم واگرنه میخواستم راه خودمو برم تا الان هزار بار به سمت گذشته برگشته بودم.

حرفایی هم که نوشتم در جواب دوستان اکثرا نقل قولی از صحبت های اون زمان نامزدم بودن..در واقع توجیهاتش برای کارهاش و...

دوستای خوبی اینجا دارم که روزانه پیگیر حالم هستن و از تجربیاتشون میگن.

وااااای خیلی دلم گرفت با داستان زندگیت کلی گریه کردم😭😭😭😭

حس میکنم منم قراره تو این شرایط قرار بگیرم خدا بت صبر بده

چند وقته جدا شدید؟

آدم که حتمن نباید بره دریا تا غرق شه...حتمن که نباید وسط حجم عمیقی از آب دریا باشه که احساس خفگی کنه...گاهی وقتا آدم وسط موزاییک نیم‌ متری هم غرق میشه...توو برگ‌ های یه کتاب چند صفحه‌ ای حس خفگی بهش دست میده...میونِ چند تا عکس رنگی توی گالری...میونِ آهنگ خوش اون‌ روزها...توی گردنبند طرحِ عقرب...حتی وسط پاستای خوشرنگ کافه‌ی میدون شهرداری...می‌دونی که چی می‌گم؟ گاهی وقتا خاطره‌ها خیلی عمیق‌تر از آب‌هایِ توی دریان...راحت‌ تر خفه‌ ت می‌کنن... :)
وااااای خیلی دلم گرفت با داستان زندگیت کلی گریه کردم😭😭😭😭 حس میکنم منم قراره تو این شرایط قرار ب ...

دو ماه و چهارده روز...

متاسفم باعث اشکت شدم...

چرا حس میکنی قراره تو این شرایط قرار بگیری؟

دو ماه و چهارده روز... متاسفم باعث اشکت شدم... چرا حس میکنی قراره تو این شرایط قرار بگیری؟

چون میخوام جداشم ولی سختمه

آدم که حتمن نباید بره دریا تا غرق شه...حتمن که نباید وسط حجم عمیقی از آب دریا باشه که احساس خفگی کنه...گاهی وقتا آدم وسط موزاییک نیم‌ متری هم غرق میشه...توو برگ‌ های یه کتاب چند صفحه‌ ای حس خفگی بهش دست میده...میونِ چند تا عکس رنگی توی گالری...میونِ آهنگ خوش اون‌ روزها...توی گردنبند طرحِ عقرب...حتی وسط پاستای خوشرنگ کافه‌ی میدون شهرداری...می‌دونی که چی می‌گم؟ گاهی وقتا خاطره‌ها خیلی عمیق‌تر از آب‌هایِ توی دریان...راحت‌ تر خفه‌ ت می‌کنن... :)