2777
2789
عنوان

فقط خنده 😂

776 بازدید | 77 پست

سلام شب زنده دارای عزیز 😀

آقا بیاید از خاطرات خنده دار بهوش اومدن بعد عملتون که چرت و پرت گفتید بگید یه کم دور هم بخندیدم .

خودم بعد عمل بینی دکتر بالا سرم بود داشت با دوست دخترش حرف میزد همش بش میگفت هلیا 

منم تو بیمازستان داد میزدم به هلیا سلام برسون 😂😂😂😂😂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد عمل چیزی نگفتم.ولی دوره ی راهنمایی تب کرده بودم.توی خواب راه رفته بودم...یهو چشام باز شد دیدم پای بابامو گرفتمو هی تکرار میکنم چرخ تخت شکست  ...بابامم هی میگفت چی ؟؟؟

بعدش گفتم هیچی رفتم سرجام خوابیدم...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

بعد عمل کورتاژم به هوش اومدم چشمام خیلی سنگین بود لامپای راهرو هم خخخخخیلی چشممو اذیت میکردن شوهرم ازم فیلم گرفته میگفتم این لامپای گ و ه چین اه تف تو این لامپا  همش تکرار میکردم اونم با صدلی بلند هر کی اونجا بوده  غش کرده

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
بعد عمل چیزی نگفتم.ولی دوره ی راهنمایی تب کرده بودم.توی خواب راه رفته بودم...یهو چشام باز شد دیدم پا ...

خدا نکشت ترکشیدم نصفه شبی انقد خندیدم 😂😂😂😂

منم یه روز خواب بودم ابجیم اومد از خواب بیدارم کنه بپرسه جزوم و کجا گذاشتی 

منم خوابالو بودم گفتم دوسش دارم 😂دوباره ابجیم پرسید کجاس ؟گفتم خوردش کردم میخوام بپزمش😂😂😂

وای من تو خواب بدون اینکه بفهمم راه میرم و حرف میزنم و کلا کارای عجیب زیاد میکنم یه شب دوستم خونمون بود هیچکسسس دیگه هم خونه نبود فقط منو و اون توی یه خونه ویلایی قدیمیییی خوابیده بودیم تو هال من مثل اینکه وسط شب بیدار شده بودم به روی مبل اشاره میکردم به دوستم میگفتم اون دختره کیه رو مبل؟😐😂😂بعدم هی میگفتم دختره میاد بالای سرت😐😂😂😂تا صب هم هی صدا های عجیب در میاوردم صب بیدار شدم دیدم دوستم چشاش قرمزه انقد ترسیده بوده تا صب گریه کرده بوده 😂😂😂😂😂معلوم نیست چم بوده چون هیچی یادم نمیومد اینارو هم اون تعریف کرد برام

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

من فقط میخوابیدم 😂چیزی نگفتم 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بعد عمل کورتاژم به هوش اومدم چشمام خیلی سنگین بود لامپای راهرو هم خخخخخیلی چشممو اذیت میکردن شوهرم ا ...

آخی شما هم کورتاژ داشتی...

باز خداروشکر بیهوشت کردن...من رفتم بیمارستان دولتی بدوووون بیهوشی کارشونو انجام دادن...واقعا خااااک...

ولی خاطره ی خنده داری بود...همون بهتر منو بیهوش نکردن  

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...