2777
2789
عنوان

فقط خنده 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 77 پست
وای من تو خواب بدون اینکه بفهمم راه میرم و حرف میزنم و کلا کارای عجیب زیاد میکنم یه شب دوستم خونمون ...

خوت یه پا فیلم ترسناکی ها 😂😂😂والا منم خوف کردم 

جا دوستت بودم از ترس خودکشی میکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکشت ترکشیدم نصفه شبی انقد خندیدم 😂😂😂😂 منم یه روز خواب بودم ابجیم اومد از خواب بیدارم ...

تصور کردم خواهرتو اون لحظه چه واکنشی داشته..  

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
خوت یه پا فیلم ترسناکی ها 😂😂😂والا منم خوف کردم  جا دوستت بودم از ترس خودکشی میکردم

بازم هست بگم؟😹

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

من یه بار بلند شدم تو خواب ورزش کردم مامانم گف حداقل 20دقه بود بعدش هم هی میگفتم عرق کردم بزارین برم حمام نزاشتن بابا مامانمم فقط میخندیدن 😐

دیگه خاطره اتاق عمل نداشتم🙂

سارا هستم (سانیتا اسم دخترمه) 
آخی شما هم کورتاژ داشتی... باز خداروشکر بیهوشت کردن...من رفتم بیمارستان دولتی بدوووون بیهوشی کارشون ...

منم دولتی بودم

واقعا درد و اذیتی که بیهوشی برام داشتدو تا زایمان طبیعی نداشت 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
وای من تو خواب بدون اینکه بفهمم راه میرم و حرف میزنم و کلا کارای عجیب زیاد میکنم یه شب دوستم خونمون ...

یا خدااا...بلاک لازمی...قطع رابطه کرد دوستت دیگه؟؟ 

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
تصور کردم خواهرتو اون لحظه چه واکنشی داشته..    

الان کنارمه اتفاقا 😂😂😂میگه تازه میگفتی میخوامش😂😂بابامم گفته از بس میره تو اتاق در و میبنده حرف میزنه اینجور شده 

یه بارم با دوستم فیلم می دیدیم فیلم تایتانیک بود بعد من وسطش خوابم برد این دوستمم دیده وسط خوابم هی چشمامو باز و بست میکردم زبونمو در میاوردم😐😐😹😹😹بعد ازم پرسیده اری بیداری؟تو خواب چشمک زدم بهش😹😹🤦🏻‍♀️بعد دیده تو خواب داشتم زیر لب حرف میزدم 😐😐پرسیده داری با کی حرف میزنی؟گفتم دارم با پیشی ها حرف میزنم🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️بیدار شدم هیچی یادم نبود😐💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
😂😂😂😂😂

ولی خب خیلی درد داشتم جراحیم خیلی سنگین بود۶ساعت تو اتاق عمل بود م۱۶سالمه😔😔😔😔

خیلی درد داشتم یکیش اومد پانسمان رو بخیه رو که بکنه محکم کند جیغ زدم خاااااااک تو سرت خااااک ت  سررررت🤦‍♀️😂😂😂😂😂اونم میخندید😂🤦‍♀️

بگو

یکی دیگ گفتم بازم دارم از این ماجرا ها 🤣