2777
2789
عنوان

فقط خنده 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 77 پست
یا خدااا...بلاک لازمی...قطع رابطه کرد دوستت دیگه؟؟ 

نه بابا ولی واقعا ترسیده بود🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
اره یگو حتما منتظرم

باش 😹

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار بلند شدم تو خواب ورزش کردم مامانم گف حداقل 20دقه بود بعدش هم هی میگفتم عرق کردم بزارین برم ...

وای 😂😂😂واقعا تو مغزت چی گذشته از خواب ناز پاشودی ورزش کردن 

من خداروشکر عمل نکردم

ولی دبستان که بودم وسطی بازی میکردیم نمیدونم چیشد خوردم به دوستم که پشت سرم بود و اونم جاخالی داد

منم محححححکم با پشت سرم خوردم زمین اونموقع کلیپس تازه مد بود از شدت ضربه کلیپس تو سرم شکست....

بقیه شو یادم نیس

فقط دوستام بعدا گفتن حالت خیلی بد بود بردنت دفتر حالت جا بیاد

مسگفتن تو دفتر نشسته بودی نگامون نیکردی میگفتی :

وییییز ویییییییز  !!!!!!!!!  

امان از گیجگاه لنتی

# درسته که همه بدن ، ولی تو همه نباش♡
یه بارم با دوستم فیلم می دیدیم فیلم تایتانیک بود بعد من وسطش خوابم برد این دوستمم دیده وسط خوابم هی ...

شما یه سر بزن به دعاگری جایی....اللهم صل علی محمد وآل محمد...  

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

یه دفعه هم تو تابستون خواب بودم گرمم شده بود تو خواب بلند شده بودم پتو رو مثل چادر انداخته بودم رو سرم رفته بودم از اتاق بیرون تو اشپزخونه بعد پتو رو میکردم تو یخچال میگفتم گرممه😐💔😹 صب مامانم دو سه دست پتو از تو یخچال در میاره🤣🤣🤦🏻‍♀️

شما یه سر بزن به دعاگری جایی....اللهم صل علی محمد وآل محمد...    

کلا من هم خوابام عجیبه هم وقتی خوابم عجیبم😁💔

یه بارم با دوستم فیلم می دیدیم فیلم تایتانیک بود بعد من وسطش خوابم برد این دوستمم دیده وسط خوابم هی ...

وای من و ابجیم الان انقد خندیدیم 

نزدیکه شب جمعه ای مامان بابام بندازنمون بیرون 😈😂

بازم بگو

انقد از این ماجراها دارم میشه باهاش کتاب نوشت😂🤦🏻‍♀️

وای من و ابجیم الان انقد خندیدیم  نزدیکه شب جمعه ای مامان بابام بندازنمون بیرون 😈😂

من خیلی رفتارای عجیبی دارم موقع خواب کلا نابودم😂👌🏻

کلا من هم خوابام عجیبه هم وقتی خوابم عجیبم😁💔

ولی خیییلی خاطراتت خنده داره...  به زور خودمو نگه داشتم بلند نخندم...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
ولی خب خیلی درد داشتم جراحیم خیلی سنگین بود۶ساعت تو اتاق عمل بود م۱۶سالمه😔😔😔😔 خیلی درد داشتم یک ...

چه خوبه ها ادم میتونع کلی فحش بده اونام ناراحت ممیشم میگن حالیش نیس 

ولی خیییلی خاطراتت خنده داره...   به زور خودمو نگه داشتم بلند نخندم...

فک کن اینا تو خوابم بوده انقد خاطره دارم خنده داره که حد نداره کلا دقلکم انگار😂🤦🏻‍♀️