2777
2789
عنوان

فقط خنده 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 77 پست

وایییی نگم براتون🤣🤣🤣یه دفعه وسط خواب رفته بودم بالا سر بابام «بابام بعضی شبا که کار میکنه تو هال میخوابه جای اینکه تو اتاق کنار مامانم بخوابه»بعد نمیدونم چجوری خودمم نفهمیده بودم تو خواب انگشتامو کرده بودم تو دماغ بابام🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️خودتون تصور کنین چه وضعیتی بوده😂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دفعه هم تو تابستون خواب بودم گرمم شده بود تو خواب بلند شده بودم پتو رو مثل چادر انداخته بودم رو س ...

وای یعنی بیجاره شوهرت و روانی میکنی تو 😂😂😂😂😂شبا خونتون ترسناکه

یه بارم با دوستم تو یه تخت خوابیده بودیم شست پامو کرده بودم تو دهنش😑😐😐😐😐انقد فوشم داد و زدم 😂🤦🏻‍♀️

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
من خیلی رفتارای عجیبی دارم موقع خواب کلا نابودم😂👌🏻

اگه ازت جیزی ام بپرسن لو میدی ت خواب؟

من خودم خواب چرت و پرت زیاد میبینم ولی خدا رو شکر زیاد حرف نمیزنم 

وای یعنی بیجاره شوهرت و روانی میکنی تو 😂😂😂😂😂شبا خونتون ترسناکه

من خیلی بد خوابم 😂🤣

یه دفعه مادر بزرگ و پدر بزرگم میان خونمون بعد پدربزرگم یه خانه که جلوش هیچکس جرعت نداره حتی یکم صداشو بلند کنه من خواب بودم این بنده خدا پدربزرگم با مادر بزرگم حرف میزده من یهو وسط خواب بلند داد زدم اه خفه شو دیگه 😐فک کن شانس اوردم فهمیدن خوابم🤣بابام میگه چایی پریده بوده تو گلو مادربزرگم با دادم😂😅

ولی خیییلی خاطراتت خنده داره...   به زور خودمو نگه داشتم بلند نخندم...

یعنی تا الان یه بار مامانم اخطار داده 

خدا به دادم برسه 

فردا بگم هر جام درد میکنه میگن تا صبح صدا خندت میدمد مال شب نخوابیه

اگه ازت جیزی ام بپرسن لو میدی ت خواب؟ من خودم خواب چرت و پرت زیاد میبینم ولی خدا رو شکر زیاد حرف نم ...

جواب میدم ولی چرت و پرت میگم😂

وایییی نگم براتون🤣🤣🤣یه دفعه وسط خواب رفته بودم بالا سر بابام «بابام بعضی شبا که کار میکنه تو هال ...

آقا  تو دیگه محشری 😅😅😅😅

دیگه واقعا نمیتونم بلند نخندم 

منم یا شب خواب دیدم دارم دعوا میکنم بعد ابجیم کنارم خواب بود انقد زده بودمش 😂😂😂

یه بارم تو خواب رفته بودم بالا سر مامانم  وایساده بودم با یه لیوان بیدارش کرده بودم گفته بودم من ازراعیل ام😑😑مامانم سکته کرده بود من واقعا نمیدونم چم میشه حتی بیدار میشم یادمم نمیاد همچین کارایی کردم یا نه😂

آقا  تو دیگه محشری 😅😅😅😅 دیگه واقعا نمیتونم بلند نخندم  منم یا شب خواب دیدم دارم د ...

وایی بدبخت🤣🤣🤣من وقتی میترسم میره بغل داداشم میخوابم تختش یه کم از تخت یک نفره بزرگ تره به زور خودمو جا میدم بعد نزدیک صب تو خواب بلند شده بودم نمیدونم چه مرگم بود فقط حس کردم باید انجامش بدم بلند داد زدم جان سینا بعد پریدم رو شکمش با ارنج😐💔چنان دادی کشید تو خواب🤣🤣مامان و بابام اومدن نزدیک بود منو بکشن 🤣🤣🤣