2777
2789
عنوان

فقط خنده 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 77 پست
یه بارم تو خواب رفته بودم بالا سر مامانم  وایساده بودم با یه لیوان بیدارش کرده بودم گفته بودم م ...

😂😂😂😂تو یه تنه میخوا خانواده و دوستات و روانی کنی 😂😂😂همین خوب کاری میکنی الان بیداری 

روزا بخواب که نترسن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂😂تو یه تنه میخوا خانواده و دوستات و روانی کنی 😂😂😂همین خوب کاری میکنی الان بیداری  رو ...

اره روز ها میخوابم صب تا ظهر🤣یادمه یه بار خواب میدیدم باید تو شیپور داد بزنم رفته بودم لب پنجره که باز بود بلند داد زده بودم 😐😐سر صب در حدی که از داد خودم بیدار شدم دیدم دارم داد میزنم فک کن همه همسایه ها بدبختا رو بلند کردم بابام اومد تو اتاق دوتا فوش داد رفت 🤣🤣🤣

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
چی میشد موضوع همه تاپیکای نینی سایت خنده بود   مرسی اسی

قربونت عزیزم 

اره واقعا 

من خودم کاربر قدیمی سایتم 

از سال 94 بودم 

دیگه امشب دلم تنگ شد اومدم دوباره ثبت نام کردم 

والا دیگه انقدر این مدت غم و ناراحتی دیدم که نسبت به هر چی غمه سِر شدم 

دو روز دنیا و باید خندید

وایی بدبخت🤣🤣🤣من وقتی میترسم میره بغل داداشم میخوابم تختش یه کم از تخت یک نفره بزرگ تره به زور خود ...

اخه لنتی تو دیگه از چی میترسی 

تو خودت منبع ترسی آخه😂😂😂😂

اره روز ها میخوابم صب تا ظهر🤣یادمه یه بار خواب میدیدم باید تو شیپور داد بزنم رفته بودم لب پنجره که ...

ببین شبا باید اول ببندنت به تخت در دهنتم چشب بزنن .بخدا برا خودتم خوبه آبروت نمیره 😂😂😂😂

اخه لنتی تو دیگه از چی میترسی  تو خودت منبع ترسی آخه😂😂😂😂

وای خیلی خوب بود میخواست خفه کنه منو فرداش شکمش همش کبود بود خیر سرش ورزشکاره ولی زدم کبودش کردم🤣

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
وایی بدبخت🤣🤣🤣من وقتی میترسم میره بغل داداشم میخوابم تختش یه کم از تخت یک نفره بزرگ تره به زور خود ...

وای خدااایا این گانگستر دیگه کیع  

خواهر بتونه داداششو سکته بده از عجایبه

# درسته که همه بدن ، ولی تو همه نباش♡
ببین شبا باید اول ببندنت به تخت در دهنتم چشب بزنن .بخدا برا خودتم خوبه آبروت نمیره 😂😂😂😂

انقد ابرو بردم😐😐😐 یه بار صب مامانم اومده بود بیدارم کنه دیده نیستم تو اتاق!!!فک کرده بودن فرار کردم نگو وسط شب بلند شدم رفتم زیر تخت🤣🤣🤣کلا خیلی بعضی کارام خنگولانه است😂

وای خیلی خوب بود میخواست خفه کنه منو فرداش شکمش همش کبود بود خیر سرش ورزشکاره ولی زدم کبودش کردم🤣

حق داشته والا 

من خوابم یکی صدام کنه سگ میشم چه برسه بپره روم😂

وای خدااایا این گانگستر دیگه کیع     خواهر بتونه داداششو سکته بده از عجایبه

ببین بدبخت ورزشکاره ولی شکمش کبود شده بود🤣یادمه نفسش بالا نمیومد کبود شده بود بیشتر ترسیده بود وسط خواب🤣🤣

حق داشته والا  من خوابم یکی صدام کنه سگ میشم چه برسه بپره روم😂

یه دفعه خواب بود من فیلم میدیدم صدای تی وی زیاد کردم همون لحظه تو فیلم تیر اندازی شد 🤣🤣🤣اینم یهو از خواب پرید پاچه شلوارشو گرفته بود بالا داد میزد چی شدههه؟هی میدوید اینور اونور خونه داد میزد چییی شدههه بعد بابام اومد بابامم اومد میگفت چی شده«منظورش به خنگ بازی داداشم بود»اون بدبخت داداشم انقد از اون صدا ترسیده بود رفت تو حلق بابام یکی زد تو گوشش گفت چی شده😐😐🤣🤣🤣بابامم فک کنم فوشش داد زد تو سرش به خودش اومد تا پنج دیقه همچنان پاچه شلوارشو با دستاش داده بود بالا که به خودش اومد من ضعف رفته بودم از خنده🤣🤣

جا قحطی بوده😂😂😂😂

تو کمدم رفتم طبقه کمدو شکستم😐💔من خیلی خرم کلا🤣

یه دفعه خواب بود من فیلم میدیدم صدای تی وی زیاد کردم همون لحظه تو فیلم تیر اندازی شد 🤣🤣🤣اینم یهو ...

خانوادتن باحالید تو خواب 😂😂😂

چند سال پیشا ازین تی وی قدیمی ها داشتیم بعد گذاشتیمش سر ساعت که روشن شه ما بیدار شیم 

یهو تو سکوت شب روشن شد با صدا بلند میگقت آیین خاکسپاری مردگان در شیراز بعد آهنگ ترسناکم میداد میگفت وِی وِی😂قشنگ هممون سکنه کردیم