2777
2789
عنوان

جواهردوزی

148 بازدید | 11 پست

به نظرتونه خوبه آموزش ویاد بگیرم؟

بازارکارش چطوریه کجا میشه کارهاروفروخت و جذب مشتری کرد

کلامشتریا پول میدن و درآمد خوبی داره

توروخدالطفا راهنمایی کنید ممنون

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوبه برای مزونا کار انجام بدی

فعلا که میخوام تازه مبتدی ازصفر اکر بشه انشاءالله مجازی آموزش ویاد بگیرم ولی مزونا باید خیلی حرفه ای وباتجربه باشی به نطرت کانال بزنم مردم میخرن یاگرونه نمیخرن درآمدش میدونی چطوریه

چیزای کوچیک و ارزون بسازیا خیلی تخصصی اگه ایده خاصی داریپیج بزن کانال بزن غرفه بگیر فروش می ره

آره میخوام مجازی فعلا متری ازصفر آمیزش ویاد بگیرم نظرمنم اینه کانال بزنم اما میگن متریال گرونه وزمان وتخصص و انرزی وجون وچشم وگردن وکمروداغون میکنه بنابرایت هزیته ش بالامیشه مشتری نمیخره میخواستم ببینم مشتری خواهان کار رو مانتو وشلوارو شال وروسری وکت بیشتر هست یا سنجاق سینه گیره روسری گوشواره دستبند و تل واکسسوری های فانتزی به نظرت درآمدش خوبه؟

آره میخوام مجازی فعلا متری ازصفر آمیزش ویاد بگیرم نظرمنم اینه کانال بزنم اما میگن متریال گرونه وزمان ...

رو مانتو و اینا که حتما گرون میشه

دست و گردن و چشم اگه ورزش کنی و فاصله رو رعایت کنی و ورزش چشم اینا داشته باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد

ولی متریال ارزونم هست

شما می تونی تخصصی مثلا رو تور عروس کار کنی

یا مثلا یه تل و اینایی بسازی واسه عکاسی ببرن

بستگی به خودت داره چقدر وقت بذاری و علاقه داشته باشی

کاری که بهش علاقه داشته باشی واقعا فروش می ره

رو مانتو و اینا که حتما گرون میشهدست و گردن و چشم اگه ورزش کنی و فاصله رو رعایت کنی و ورزش چشم اینا ...

توکل بخدا حالا ببینم چطور میشه ممنونم عزیزم خودشما چه کارمیکنی؟

رو مانتو و اینا که حتما گرون میشهدست و گردن و چشم اگه ورزش کنی و فاصله رو رعایت کنی و ورزش چشم اینا ...

میخوام جواهرآلاتومردم واسه استفاده شخصی ببرن تل گوشواره انگشتردستبند پابند گردنبند یا کاررو کیف وروسری وشال .میگم درآمدش خوب باشه ومردم انشاءالله بخرن...رو کت ومانتو وشلوارولباس میدونم قطعا گرونه ولی خیلی شیک وعالی وشکیل میشه اونهاروواسه خودمو دوروبریام انشاءالله انجام میدم میگم شاید فامیل ودوستانم دیدن بپسندن به من سفارش بدن سفارش دادن کتی مانتویی لباسی عروسکی بدن براشدن جواهردوزی کنم

میخوام جواهرآلاتومردم واسه استفاده شخصی ببرن تل گوشواره انگشتردستبند پابند گردنبند یا کاررو کیف وروس ...

اگه انقدر ایده داری خب با یه مقدار کم شروع کن انشالله می گیره

میوکی چه جوریه خوبه شکرخدا درآمدت؟کجا تبلیغ میذاری؟

دوستم درامد داره اره به طلا فروشی ها دستبند می فروشه من فقط علاقه دارم و واسه خودم و اطرافیان بافتم به درامد نرسوندم متاسفانه تنبلی کردم