2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم بهم خیانت کنه

895 بازدید | 63 پست

منو شوهرم تو عقدیم اون تو مشهده منم نیشابور من یک مدت زیاد میرفتم خونه مادر شوهرم و زیادم میموندم ولی بعدش بهم بی احترامی کردن طوری که دیگه حاضر نمیشم برم اونجا چونکه واقعا اونجا منو اذیت میکنن شوهرمم نمیتونه بیاد اینجا چون کارش شلوغه و اینکه اخر هفته هم میگه دوس داره استراحت کنم نه اینکه خسته پاشم بیام اونجا من میترسم انقدنرفتن من باعث بشه بهم خیانتی کنه هر چند ازش تا به حال چیزی ندیدم ولی بالاخره مرده دیگه به نظرتون اینکارو میکنه😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازدواج کن

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌

قبل ازدواج چیکار میکرده؟ تحمل 

پس الانم میتونه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

جدی جدی خیلیییی سواله واسم چرا شوهرا تو نی نی سایت انقد خیانت میکنن چطوری باهاشون اشنا شدین که حالا خیانت میکنن بهتون اونوقت تو واقعیت هر کیو دورو برم میبینم سرشم بلند نمیکنه به زنای دیگه نگاه کنه جونشون در میره واسه زناشون

نه ،خیلیا هستن از همسراشون به دلیل مشغله کاری و ...دورن ولی وفادارن به هم دیگه،افکار منفی رو دور بریز.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

چون زیاد رفتی بی احترامی کردن؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠