2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم بهم خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تا به حال چیزی ازش ندیدم ولی خو من شاید نتونم تا یک دوماه ببینمش 

قصد توهین ندارم،سو تفاهم نشه،ولی یه مورد هم در نظر بگیر اینکه اونم میتونه همین فکرای فاسد رو در مورد شما بکنه و قطعا شما بهت برمیخوره اگه بفهمی،درسته؟

آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند

قصد توهین ندارم،سو تفاهم نشه،ولی یه مورد هم در نظر بگیر اینکه اونم میتونه همین فکرای فاسد رو در مورد ...

راس میگی ولی اون میدونه من نمیتونم کاری کنم چون مادر من یک اخلاقی داره نمیزاره تنهایی جایی برم اونم میدونه اینو

🥲 بنظرت تنهایی طاقت میاری؟ خانواده ات چیزی نمیگن؟

خانوادم کنار اومدن مازیاد بهم وابسته نیستیم و اینکه خودمم مجبورم چون قبل عقدم باید به این موضوع فکر میکردم

خانوادم کنار اومدن مازیاد بهم وابسته نیستیم و اینکه خودمم مجبورم چون قبل عقدم باید به این موضوع فکر ...

مرسی چون خودمم خواستم راه دور ازدواج کنم پرسیدم:)

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
راس میگی ولی اون میدونه من نمیتونم کاری کنم چون مادر من یک اخلاقی داره نمیزاره تنهایی جایی برم اونم ...

با اینهمه اعتمادی که بهت داره چطوری میشه این فکرو در موردش کنی؟میدونی اگه از همین اول جلوی این تفکراتت رو نگیری و برات بمونه،هم خودتو نابود میکنی هم اونو.

توی زندگی همه چیز باید دو طرفه باشه،عشق ،صداقت،اعتماد

مبارک باشه😍یکم سخته راه دور 

مرد خوبیه.خانواده ام خبر ندارن میخواد بیاد میترسم 🙃میگم برم اونجا تنهایی سخته اذیت میشم 

خانواده ام اذیت میشن

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
2790
2778
2791
2779
2792