منو شوهرم تو عقدیم اون تو مشهده منم نیشابور من یک مدت زیاد میرفتم خونه مادر شوهرم و زیادم میموندم ولی بعدش بهم بی احترامی کردن طوری که دیگه حاضر نمیشم برم اونجا چونکه واقعا اونجا منو اذیت میکنن شوهرمم نمیتونه بیاد اینجا چون کارش شلوغه و اینکه اخر هفته هم میگه دوس داره استراحت کنم نه اینکه خسته پاشم بیام اونجا من میترسم انقدنرفتن من باعث بشه بهم خیانتی کنه هر چند ازش تا به حال چیزی ندیدم ولی بالاخره مرده دیگه به نظرتون اینکارو میکنه😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
راس میگی ولی اون میدونه من نمیتونم کاری کنم چون مادر من یک اخلاقی داره نمیزاره تنهایی جایی برم اونم ...
با اینهمه اعتمادی که بهت داره چطوری میشه این فکرو در موردش کنی؟میدونی اگه از همین اول جلوی این تفکراتت رو نگیری و برات بمونه،هم خودتو نابود میکنی هم اونو.
توی زندگی همه چیز باید دو طرفه باشه،عشق ،صداقت،اعتماد