2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدتر از زدنه این حرف خودت اگه شوهرت بهت همچین حرفی بزنه قربونش صدقش میری؟

من هیچوقت با همسرم اینجوری برخورد نمیکنم که چنین جوابی بگیرم.استارتر خودش داره خودشو اذیت میکنه.شوهرش دزد و جانی که نیست .کار میکنه خسته میاد انتظار توجه داره.اما چون اسی از صبح تا شب خودش رو غرق کار خونه و بچه کرده از همسرش ناراحته

من هیچوقت با همسرم اینجوری برخورد نمیکنم که چنین جوابی بگیرم.استارتر خودش داره خودشو اذیت میکنه.شوهر ...

ولی شوهرش حق نداره باهاش اینجوری حرف بزنه باید جویای حالش بشه ن اینکه نمک رو زخمش بپاشه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ولی شوهرش حق نداره باهاش اینجوری حرف بزنه باید جویای حالش بشه ن اینکه نمک رو زخمش بپاشه

اره دیگه.اینا چیزایی که اسی باید کم کم یاد بگیره به شوهرش بگه.مثلا در طول روز پیام بده بهش اونم جواب بده.الان کروناس ولی گاهی بچه رو بذاره مهدی چیزی بره خودش یه کلاس و خودشو سرگرم کنه